SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maliye'ye 218 İhbar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Alo Maliye 189 Hattı'na yılın ilk 5 ayında 218 ihbar gelirken, ihbarlarla kayıt dışı çalışan toplam 48 işyeri kayıt altına alındı.

Vatandaşların mali ve vergi konularında bilgi edinebilmek, herhangi bir ihbar ve şikayette bulunmak üzere aradığı Alo Maliye 189 Hattı'na Malatya'da 2010 yılının ilk 5 ayında yapılan ihbar sayısının 218 olduğu belirtildi. Yapılan bu ihbarların 34'ü asılsız çıktı.

İhbarlar sonucunda yılın ilk 5 ayında kayıt dışı çalışan toplam 48 işyeri kayıt altına alınırken, yılın ilk 5 ayında toplam 78 işyerine toplam 16 bin 203 TL para cezası uygulandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız