SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MALMİŞDER Biraraya Getirdi

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz aylarda ticari faaliyetini İzmir’de sürdüren Malatyalı işadamlarını bir araya getiren ve kısa adı MALMİŞDER olan Malatyalı Sanayici ve İşadamlarının oluşturduğu dernek Karşıyaka Vilayetler Evi'nde bir iftar yemeği düzenledi.

Yemeğe 30 kadar iş adamının yanında onur konuğu olarak
hemşerilerimiz Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Emin Alıcı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Ege ve Dokuz Eylül Üniversitesinde görevli bazı profesörler katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı emekli Vali Yardımcısı Abdulvahap Yıldırım yemeğe katılanlara teşekkür ederek,”Dernek olarak kısıtlı imkânlarla faaliyetlerimizi sürdürmeye çalışıyoruz. İlk aşamada eğitime ağırlık vererek hemşerilerimizin katkılarıyla okuma imkânı olmayan gençlerimize burs vereceğiz. Bu konuda değerli iş adamımız Osman Şahin’in büyük desteklerini görüyoruz ayrıca yardıma muhtaç ailelere imkânlarımız ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız” dedi.

Sohbet havasında geçen yemeğin sonunda, Prof. Dr. İbrahim Atalay’ın Çırmıktı (Yeşilyurt) ve Kilayik (Barguzu)’i konu alan esprili konuşmaları geceye ayrıca bir renk kattı.

HABER-FOTO: Sinan Öztan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız