SON DAKİKA
SON DEPREMLER

OSB Yönetimleri Toplandı

0
Güncellendi - 2017-01-15 18:33:08
OSB Yönetimleri Toplandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1 ve 2.Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) Olağan Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısı Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında yapıldı.

1.OSB'DE..

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Ilıcak ile Nevzat Diri ve Bölge Müdürü Remzi Yaşar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın il dışında olması sebebi ile katılamadığı toplantıda,  Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmaların çeşitli konularda yapmış oldukları müracaatlar ele alınarak karara bağlanırken OSB'nin 2017 yılı bütçesi görüşülerek Müteşebbis Heyetine sunulmasına karar verildi.

Yönetim Kurulu toplantısının tamamlanmasının ardından verilen ara sonrası Müteşebbis Heyet üyelerinin katılımı Müteşebbis Heyet toplantısı da Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantı da Denetim Kurulunca hazırlanan 2016 yılı Denetim Kurulu Raporu okunarak, rapor hakkında üyelerce değerlendirilmelerde bulunuldu.

Denetim Kurulu Raporunun kabulünün ardından Yönetim Kurulu tarafından sevk edilen Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi 2017 yılı bütçesi ele alınarak bütçe üzerinde görüşmeler yapıldı.

Görüşmeler sonucunda Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi 2017 yılı bütçesi kabul edildi.

Vali Toprak, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesinde geçmiş dönemlerde ele alınan konular ve sonuçları hakkında da bilgiler aldıktan sonra toplantıların ve kabul edilen bütçenin Malatya için hayırlı olması dilekleri ile toplantıyı sona erdirdi.

2.OSB'DE DE MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANDI

Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Olağan Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısının ardından Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı Vali Mustafa Toprak’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanı ve Vali Yardımcısı Abdul Kadir Duran, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası ve Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çekirdek, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ömür Karağaç ile Bölge Müdürü Vahap Erdem ile Müteşebbis Heyetinin diğer üyeleri katıldı.

Toplantıda, 2016 yılı sonu Denetim Kurulu raporu ve Yönetim Kurulu faaliyet raporu okunarak Yönetim ve Denetim Kurulunun ibrası gerçekleştirildi.

2017 yılı gelir ve gider bütçesinin de değerlendirildiği toplantıda Müteşebbis Heyeti, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerinin huzur hakları belirlenirken, Aidat, İçme Suyu, İnşaat Suyu, Atık su ve ruhsat düzenleme bedelleri de görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı sonunda Vali Toprak, Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi için alınan kararların ve kabul edilen bütçenin ilimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek toplantıdan ayrıldı.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • lütfi (7 yıl önce)
    hadi hep beraber destek olalım .kime olursan ol yönetenler bildiğini okuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (7 yıl önce)
    Düzgün yorum yapalım ağzı olan konuşmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (7 yıl önce)
    1.Organizede 2.Organizede hatta yeni 3.Organizede Malatya'mız için büyük bir gurur kaynağıdır. Spekülasyona girmeye çalışmayalım. Malatya'nın daha çok Organize sanayi bölgesinin olması için daha çok iş ve istihdam sağlaması için çalışalım. İstirham ediyorum,kuru kuru yorum yapmayalım.Çamur at izi kalsın,fikriyatı Malatya insanına yakışmaz. Destek olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Ş (7 yıl önce)
    Malatya böyle vasıfsız insanlarla ilerliyimez çoğunun nerden geldiği belli ama özünü unutmuşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bence yorumun yanlış olmus kim kastettin orada bilmem ama orada iyi adamlarda var
    0
    0
    Yanıtla
  • İyi adamları boşver. Organize nin kurulması için gecesini gündüzün ü bilmeyen adamlar var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (7 yıl önce)
    Sayin valim şu yapıdan kurtulmamız lazım. malatya ancak o zaman gelişir .Malatyanın gelişmesinde en önemli engel tso dur.
    0
    0
    Yanıtla
  • lütfi (7 yıl önce)
    bu fotograf ancak malatyada olur başka illerde görülmesi mümkün değil malatya ya münhasır
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammet (7 yıl önce)
    Allah Aşkına O muz ve portakal nedir ?Bu toplantıyı nasıl organize ettiklerinin özeti budur işte :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Merdivende çekilen resme dikkat ettinizmi arkadaşlar.arka sıra sol baş. Adam 2. Org.müdrü. varın gerisini siz düşünün. Bu şehir bitmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    40 sefer müracatta bılundum vermediler yok çektiler ama marketlere kiralattırdılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Çogunun organizede arsaları var boş boş duruyo.yazık değil mi ist.dan veya başka bir yerden yatırım için gelenede yok çekiyolar.yazık bu memlekete.organize müdür leri ve TSO başkanı değişmediği sürece Malatyaya yatırım gelmez.böyle gelmiş böyle gider.Sayın Valimizin bu durumlara el atması bizzat ilgilenmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (7 yıl önce)
    Yönetimde olunca rahat arsa alıyorsun.Yatırım yapmana gerek de yok ileride para edince satarsın gerekirse. daha öncede burada eleştirdik ama cevap yok.Malatya haber siz malatya halkının takip ettiği güvenilir gazetecilik yapan bir kurumsunuz.Neden araştırmıyorsunuz sormuyor sorgulamıyor haber yapmıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla