SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malül Polisin Akülü Arabasını Çaldılar

0
Güncellendi - 2019-04-23 03:34:02
Malül Polisin Akülü Arabasını Çaldılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya yaşayan 44 yaşındaki eski Polis memuru İbrahim Gültekin, 1999 yılında görev yaptığı İstanbul’da arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirdi. Kazayı ağır yaralı olarak atlatan Gültekin, malulen emekli oldu ve o günden sonra bir daha yürüyemedi.

Malatya’da yaşayan annesinin yanına dönen talihsiz adamı hayata bağlayan akülü arabası oldu. Bin bir zorluklarla aldıkları akülü arabası apartmanlarında hırsızlar tarafından çalındı. Gültekin eli, ayağı olan akülü arabasının bulunması için yardım istiyor. 1999 yılında İstanbul’da polis memuru olarak görev yapan İbrahim Gültekin, arkadaşıyla göreve giderken trafik kazası geçirdi.

Kazadan sonra Gültekin’in adeta hayatı karardı. Kazada görev arkadaşı şehit olan Gültekin kendisi ise kazayı ağır yaralı olarak atlattı. O kazadan sonra hayatı kararan ve malulen emekli olan polis memuru Gültekin daha sonra Malatya’da yaşayan 84 yaşındaki annesinin yanına yerleşti. Yürüyemediği için büyük zorluklar yaşayan polis memuruna ağabeyi tarafından yurt dışından bir akülü araba getirildi. Gültekin’in adeta eli ayağı olan akülü araba asansöre sığmadığı için her gün apartman girişinde bırakılıyordu. Yaklaşık 1 ay önce apartmana giren hırsızlar Gültekin’in akülü arabasını çaldı. Eski polis memuru ve ailesi bunun üzerine emniyete başvurdu fakat bugüne kadar herhangi bir gelişme yaşanmadı.

Talihsiz adam ve ailesi şimdi akülü arabalarının bulunması için yardım istiyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • veli (5 yıl önce)
    gazimize malatya emniyetinin bir akülü araba alması gerekir..sosyal hizmetler şube müdürlüğü derhal devreye girmeli gereken neyse yapılmalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (5 yıl önce)veli isimli kullanıcı yorumuna
    malatya emniyeti arabayı ve hırsızı bulmalı bence
    0
    0
    Yanıtla