SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malzeme Yardımı Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:52:20
Malzeme Yardımı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokuluna malzeme yardımında bulunuldu. 

Malzemesi yardımı esnasında Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Özdemir’e Futsal Antrenörlüğü Gelişim Semineri’ne ktılmasından dolayı TFF’den gönderilen sertifikası TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi tarafından takdim edildi.

Burada konuşan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, “Yeşiltepe Ahmet Parlak Ortaokulu’nda olmaktan dolayı son derece mutluyum. Ayrıca Sema Özdemir hocamızın sertifikasını da verdik. Önceden Malatya amatörüne şimdide okul sporlarına hizmet ediyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde ilimizde yapılan Futsal Antrenörlüğü Gelişim Seminerine katıldı. Semineri de büyük bir başarıyla tamamladı ve kendisine sertifikasını takdim ettik” dedi.

Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Beden Eğitimi Öğretmeni Sema Özdemir ise, okullarına verdikleri katkıdan dolayı TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir'e teşekkür etti.

Özdemir, Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu olarak okullar arasındaki müsabakalarda birçok başarı yakaladıklarını ifade ederek, “Bu sene futsalda yeni bir oluşum içerisine girdik. Hentbol’u bir kenara bırakmadan, futsala giriş yaptık. Antrenörlük seminerinde kazandığımız bilgilerle futsal takımı oluşturduk. İyi bir takım kurduk. Önümüzdeki senelerde daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yeşiltepe Ahmet Patlak Ortaokulu Müdürü Selami Gür de, okullarının öğretmenlerin özverili çalışmalarıyla iyi yerlere geleceğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız