SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Mama Getirecekti Oğluma.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:11
A- A+ PAYLAŞ

Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tolga Topçuoğlu'nun (26) naaşı memleketi Malatya'ya getirildi. Şehidin eşi Aysun Topçuoğlu, "Barış barış dediniz benim kocamın kanını aldınız. Hadi şimdi barışın" dedi. 

Diyarbakır Asker Hastanesi bahçesinde düzenlenen törenin ardından askeri uçakla Malatya Havalimanı'na getirilen şehit Topçuoğlu'nun naaşı, askeri törenle karşılandı.

Şehidin eşi Aysun Topçuoğlu, 2 aylık bebeği Baran ile birlikte şehit eşinin naaşına sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin babası Alaatin, annesi Mine ve Uzman Çavuş olan ağabeyi Tarık Topçuoğlu da şehidin naaşına sarıldı. 

Topçuoğlu'nun naaşı daha sonra cenaze aracıyla Şehir Mezarlığı morguna getirildi. Şehidin eşi Aysun Topçuoğlu, bebeğine bakarak, "Hani akşam gelirken mama getirecektin? Babası mama getirecekti oğluma. Baban mama getiremeyecek aşkım ben alırım sana. Baban gelemeyecek bugün. Anne, babayı göremeyecekmiş bugün. Ben seni burada nasıl bırakıp, giderim? Sen burada tek başına korkarsın. Tek başına kalamaz o burada. Sen burada korkarsın aşkım" dedi. 

Gözyaşları içinde morgun önünde bekleyen acılı eş, "Bu nasıl yangın? Her yanımı yaktı. Vatan sağ olsun hadi. Sağ oluyor mu? Hadi sağ olsun vatan. 'Barış barış' dediniz benim kocamın kanını aldınız. Hadi şimdi barışın. Kocamın kanı döküldü, hadi barışın" ifadelerini kullandı. 

Şehidin babası Alaattin Topçuoğlu ise, morg çıkışı torunu Baran'ı kucağına alarak, "Daha 20 gün oldu babasını göreli. Bahtsız gardaşım, torunum benim. Allah, sana daha güzel kaderler nasip etsin." dedi.

Şehit Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından düzenlenecek askeri törenle toprağa verilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız