SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Manevi Destek Bekliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Tecdespor'un BAL Ligi'ne çıkmasını istediklerini söyleyen takım antrenörü Muharrem Zeyno, "Manevi Destek Bekliyoruz" dedi. 
 
Zeyno, "Tecdespor geçtiğimiz sezon play off'a yükselmişti. Play off'taki mücadele de aldığımız bir yenilgi sonrası BAL ligine çıkamamıştık. Bu sezonda play off'a kalıp, buradan da BAL ligine yükselmek istiyoruz. Ligde oynadığımız 2 maçı da kazandık. Bu haftada Demirspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanırsak, önümüz açık diye düşünüyorum. Zevkli ve zorlu bir mücadele olacak. Amacımız Tecdespor'u iyi bir yere taşımak. Tecdespor halkından da maddi ve manevi destek bekliyoruz" dedi.
 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şubesi 2. başkanı olarak da görev yaptığını hatırlatan Zeyno, "Antrenörlerimiz için güncelleme yapacağız. Güncellemeye gitmeyen antrenörlerimiz en kısa zamanda bizlere müracaat etsinler. Biz bunları alıp gerekli bildirimleri yapalım ki, Şubat veya Mart'ta güncellemeyi açalım" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız