SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Manevi Destek de Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:15
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da yönetim kurulu üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odasını (MTSO) ziyaret etti. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, As Başkan Kahraman Kavuk, Tesis ve Stat Sorumlusu İlyas Karaca, Altyapı Sorumlusu Muzaffer Özkan ve Mali İşler Sorumlusu Ahmet Değirmenci ile birlikte TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu kaydetti.

Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içinde olduklarını ifade eden Mumcu, “Yeni Malatyaspor, Malatya’nın ortak değerlerinden bir tanesidir. Bu anlamda Malatya Belediyesi’nin 4 yıldır ciddi katkısıyla takım kendisini devam ettirebilme şansını bulabildi. Tabi diğer taraftan şehrimizin futbolla olan alakası ve beklentisi de ortada. Bu şehre futbol anlamında başarı hediye etme adına çok daha istekliyiz. Tabi maddi olduğu kadar manevi destek büyük önem taşıyor. Bu anlamda birlik ve beraberliğin başarıda önemli bir rol oynadığını her zaman vurguluyoruz” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç’un takıma büyük bir destek verdiğini kaydeden Mumcu, şunları söyledi: “TSO Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Maçlarımıza gelerek de bizleri destekledi. Ben bu anlamda başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu anlamda yeni sezon öncesi istişare etme adına bu ziyareti gerçekleştirdik. Maddi ve manevi anlamda bizlere destek sağlayacakları kanaatiyle buradayız. Geçen yılda Malatya’daki sivil toplum kuruluşları arasında destek aldığımız tek kuruluş oldu.” 

Mumcu, futbol üzerinden birlik ve beraberlik oluşturma arzusu içerisinde olduklarına dikkat çekerek, “Sonuç ne olursa olsun birlik ve beraberlik oluşturma arzusundayız. Futbolun sosyal tarafı bizi daha çok ilgilendiriyor. İnşallah camiamıza ve Malatya’mıza yeni sezon hayırlar getirir” diye konuştu.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, Yeni Malatyaspor’a yeni sezonda başarılar dileyerek, “Malatya büyükşehir oldu. Malatya, futbolla yatıp, kalkan bir kent. Bu anlamda da geçmişte birçok başarılara imza attı. Arzu ediyoruz ki, büyükşehir ile birlikte Yeni Malatyaspor’da üst liglerde mücadele etsin” şeklinde konuştu. 

Yeni Malatyaspor’u 2013-2014 sezonunda şampiyon görme istediklerini sözlerine ekleyen Erkoç, şunları kaydetti: “Yeni Malatyaspor’un başarısını, şehrin başarısı olarak algılamak gerekiyor. Bu anlamda şehrin bütünleşmesi, maddi ve manevi desteği büyük önem taşıyor. Şehrin tanıtımı ve gelişimi adına Yeni Malatyaspor’a destek verilmesi gerektiğini ifade etmek istiyoruz. Biz sivil toplum kuruluşları olarak bu konuda elimizden geleni yapmaya çalıştık. Yeni Malatyaspor şehrin ortak değeri. Bu noktada elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.”

Erkoç, bir üst ligi canı gönülden istediklerini belirterek, “Geçen sezon takıma kombine noktasında bir katkımız olmuştu. Bu yılda arkadaşlarımız bir çalışma yaparlar ve yine bir desteğimiz olur” dedi.

Erkoç, Mısır’da yaşanan olayları kınadıklarını da ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız