SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manhattan'ı 5-0 Yendiler..

0
Güncellendi - 2018-05-15 14:24:17
Manhattan'ı 5-0 Yendiler..
A- A+ PAYLAŞ

Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda mücadele eden Malatyaspor USA, Manhattan Celtic'i 5-0 mağlup etti.

  Malatyaspor USA, Amerika Cosmopolitan 2. Ligi Kuzey Grubu’nda şampiyonluğa doğru gidiyor. Sarı kırmızılılar, Manhattan Celtic'i 5-0 mağlup ederek, kupaya bir adım daha yaklaştı. Malatyaspor USA'ya galibiyeti getiren golleri 8.dakikada Kemal Gürel, 47 ve 52.dakikada Akhtam Khamrokulov, 66.dakikada Mustafa Güllüce ve 88.dakikada Baran Mutlu kaydetti.

  Malatyaspor USA'nın başkanı Teoman Mutlu, sezon sonuna yaklaştıklarını ifade ederek, "Haftaya Pazar bir kaza olmazsa kupayı kaldıracağız" dedi.

  Mutlu, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirterek, "Sezon başından buyana iyi mücadele ediyoruz. Manhattan Celtic'i 5-0'la geçerek, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştık. Hedefimiz kupa kaldırmaktı buna da bir adım daha yaklaştık. Amerika'nın ünlü meydanı Time Meydanı'nda kupayı coşkulu bir şekilde kaldırıp, kutlama yapacağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Tebrikler sayın hemşerim,emeğine,harcadığın paraya,Memleketimizin adını dünyanın öbür ucunda duyurmana,çok teşekkür,Malatyadan veya Türk futbolcu götürebiliyormusun,anladığım kadarıyla o kadar zor bir lig değil..............
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (5 yıl önce)
    Bu takım amerikanun en üst ligi olan msl denilen lige katılma durumu var mı? Onlarda diğer branşlarda nba gibi ulusal ligler hep aynı takımla oynanır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Tebrikler.Malatyamızı ABD de temsil edip ismini duyuruyorsunuz.Sizinle gurur duyuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Usa,yasayan,malatyali,olarak,sizlernen,gurur, Duyorum,isallah,sanpiyon,olursunuz,yolunuz, Acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla