SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Manidar Buluyorum"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Veli Ağbaba önderliğindeki CHP Heyeti’nin hazırladığı IŞİD Raporu ile ilgili masum insanları katleden silahlı terör örgütlerinin hangi kaynaklardan beslendiğinin de detaylı araştırılmasını CHP’den beklediğini söyledi. 

Şahin, CHP’nin hazırlamış olduğu raporun takdire şayan olduğunu belirterek, “Şu ana kadar Türk siyasi hayatımızda önemli birtakım dönemeçlerde hep karşımıza çıkan CHP’nin yapmış olduğu çalışmalarda bazılarını mutlaka başarılı buluyoruz, bazılarını belki yersiz buluyoruz. Ama ben özellikle ülkemizde Suruç katliamı ile birlikte gündeme gelen IŞİD terörünün de araştırılıp sorgulanması noktasında yapmış oldukları bu çalışmanın takdire şayan olduğunu düşünüyorum. Ancak, şu anda IŞİD denilen lanetli terör örgütünün yaklaşık 1-2 yıldır ülkemizin ve dünyamızın özellikle Orta Doğu coğrafyasında gündeme geldiğini bilmekteyiz. Türkiye’mizde bu güne kadar masum insanlar üzerinde sanırım birkaç eylem oldu ve ben bunları şiddetle lanetliyorum. Yani eline silah alıp da hak aramaya çalışan kim olursa olsun, adı ne olursa olsun ister İslam’ı kullansınlar ister gayrimüslim bir takım şeyleri kullansınlar. Yani bizim inançlarımızın hiçbir zaman için silahlı mücadeleye insan kanını dökerek emellerimize ulaşmayı menşur kılmadığımızı biliyoruz. Hiçbir zaman biz buna yer vermedik” dedi.

Şahin,“Şu anda bu ülkede dökülen kanların haddi hesabı yok, 30 bin 40 binden fazla masum memleket evladını katleden bu aşağılık terör örgütünün ve diğer taraftan özellikle DHKP-C denilen ve buna benzer örgütlerin çalışma tarzlarını, hangi köyde hangi ilçede hangi bölgede insan devşirmelerinin temel argümanlarının ne olduğunu mutlaka CHP’nin sorgulamasını arzu ediyorum” diye konuştu.

Mustafa Şahin, CHP’nin hazırladığı raporun temel amacının ne olduğunu öğrenmek istediğini söyledi. CHP’nin bazı ifadelerini manidar bulduğunu ifade eden Şahin, “Çok iğrenç ve aşağılık bir şekilde ambulansların bile kullanıldığını söyleyerek, 112’yi ve diğer sağlık hizmetlerini veren bu teşkilatımızın çalışmalarını hedef olarak göstermelerini manidar buluyorum” dedi.

Şahin son olarak, masum insanları katleden silahlı terör örgütlerinin hangi kaynaklardan beslendiğinin detaylı araştırılmasını da CHP’den beklediğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız