SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manisa- EYMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2017-03-16 22:14:41
Manisa- EYMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

FF 1.Liginde 25’nci hafta programı açıklandı. Cumartesi günü saat: 18.30’da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan Manisaspor - Evkur Yeni Malatyaspor maçını Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

TFF 1.Liginde 25.Hafta müsabakaları 17, 18 ve 19 Mart’ta oynanacak olan maçlarla heyecan kaldığı yerden devam edecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 25.Hafta programında maçlarda görev alacak hakemler ise açıklandı. Cuma günü 1 karşılaşmanın oynanacağı 25’nci haftada, Cumartesi günü 4 ve Pazar günü karşılaşma ile program tamamlanmış olacak. Haftanın açılış maçında bugün Altınordu-Samsunspor karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü ise Play-Off mücadelesi veren Ümraniyespor, küme düşme potasından uzaklaşmak isteyen Bandırmaspor’u sahasında konuk edecek. Bir diğer maçta ise son haftaların yükselişte ekibi Balıkesirspor, sahasında küme düşmeme mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu’nu konuk edecek. Boluspor sahasında zirveden kopmak istemeyen Giresunspor’u ağırlayacak. Günün son maçında ise küme düşmeme mücadelesi veren Manisaspor sahasında lider Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Pazar gününün ilk maçı ise Gaziantep B.B ekibi sahasında Denizlispor ile kozlarını paylaşacak. Bir diğer maçta küme düşme potasından azda olsa uzaklaşan Elazığspor, kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor’u konuk edecek. Son haftaların düşüşteki ekibi Şanlıurfaspor ise sahasında zirveden kopmak istemeyen Sivasspor’u konuk edecek. Haftanın kapanış maçında ise Eskişehirspor kendi sahasında Göztepe ile kozlarını paylaşacak.

Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan Manisaspor - Evkur Yeni Malatyaspor maçını ise Ankara bölgesinden Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını ise Ekrem Kan, Alpaslan Dedeş ve Özkan Çelikel üçlüsü yapacak.

25.Haftada görev yapacak hakemler şöyle:

17.Mart CUMA:

Saat: 18.30’da Altınordu – Samsunspor: Serkan ÇINAR

18.Mart CUMARTESİ:

Saat: 13.00’da Ümraniyespor – Bandırmaspor: Mustafa ÖĞRETMENOĞLU

Saat: 16.00’da Balıkesirspor – Mersin İdman Yurdu: Bahattin ŞİMŞEK

Saat: 16.00’da Boluspor – Giresunspor: Koray GENÇERLER

Saat: 18.30’da Manisaspor – E.Y.Malatyaspor: Yaşar Kemal UĞURLU

19.Mart PAZAR:

Saat: 13.00’da Gaziantep B.B – Denizlispor: Ali ŞANSALAN

Saat: 13.00’de Elazığspor – Adana Demirspor: Onur KARABAŞ

Saat: 16.00’da Şanlıurfaspor – Sivasspor: Arda KARDEŞLER

Saat: 18.30’da Eskişehirspor – Göztepe: Ali PALABIYIK.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    1. yardımcı hakem İzmirli. Ne diyelim artık İzmirli hakem verilmezse şaşarız. Araya mutlaka bir izmirli giriyor.
    0
    0
    Yanıtla