SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manisa'da Malatyalı Polis Memuru Şehit

0
Güncellendi - 2016-09-06 01:36:21
Manisa'da Malatyalı Polis Memuru Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir hafta önce iki Roman aile arasında çıkan silahlı kavgayı ayırmaya çalıştığı sırada ağır yaralanan ve bir hafta süren yaşam mücadelesini kaybederek şehit olan Polis Memuru Ramazan Yılmaz için Alaşehir Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 4 çocuk babası Şehit Yılmaz’ın eşi Ayten Yılmaz cenaze törenine kucağındaki 46 günlük bebeği Belinay ile katılırken ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Salihli Devlet Hastanesinde bir haftalık yaşam savaşını kaybeden şehit Polis Ramazan Yılmaz’ın cenazesi Hacıbey Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarındaki evinden helallik alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.

Alaşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, şehidin eşi Ayten, çocukları Enes, Emre, Hamza ve Belinay, şehidin babası Hamit (68), annesi Ayşe (65) Yılmaz, meslektaşları ve vatandaşlar katıldı.

şehitpolisTörende şehidin eşi Ayten ve annesi Ayşe Yılmaz ayakta durmakta zorlanırken, Ayten Yılmaz 46 günlük bebeği ile törene katıldı. Şehidin öz geçmişinin okunmasının ardından konuşan İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, “Bazen sözlerin yetersiz olduğu anlar vardır. İşte onlardan birisini yaşıyoruz. Alaşehir’de yaşanan bir olaya taraf olan şahısların kullandığı silah sonrası şehit olan meslektaşımızı son yolculuğuna uğurluyoruz. Meslektaşımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz” dedi.

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen tören sonunda Salihli Müftüsü Nurullah Sadıç tarafından yaptırılan duanın ardından şehidin cenazesi tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. Şehit Ramazan Yılmaz gözyaşları içinde memleketi Malatya’ya uğurlandı.

Şehit polis memurunun cenazesinin, 6 Eylül Salı günü Eskimalatya Ulucami'de öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra, Alibaba Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

Manisa, iha- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

şehit1

[caption id="attachment_170205" align="alignnone" width="650"]4 ÇOCUK BABASI ŞEHİT YILMAZ’IN EŞİ AYTEN YILMAZ (ARKADA KUCAĞINDA BEBEK OLAN) CENAZE TÖRENİNE KUCAĞINDAKİ 46 GÜNLÜK BEBEĞİ BELİNAY İLE KATILIRKEN AYAKTA DURMAKTA ZORLANDIĞI GÖRÜLDÜ. (NURETTİN DOĞAN/MANİSA-İHA) 4 ÇOCUK BABASI ŞEHİT YILMAZ’IN EŞİ AYTEN YILMAZ (ARKADA KUCAĞINDA BEBEK OLAN) CENAZE TÖRENİNE KUCAĞINDAKİ 46 GÜNLÜK BEBEĞİ BELİNAY İLE KATILIRKEN AYAKTA DURMAKTA ZORLANDIĞI GÖRÜLDÜ. (NURETTİN DOĞAN/MANİSA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız