SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manisa'daki Malatyalılar Ayakta!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un Çarşamba günü erteleme maçı oynayacağı Vestel Manisa maçı öncesi, Manisa'daki Malatyalılar, sarı-kırmızılı ekip için adeta ayağa kalktı..

ÖNCE DERNEK LOKALİNDE AĞIRLAMA..
Malatyaspor A takımı, maç öncesi İzmir'de hazırlıklarını sürdürürken, PAF takımı İstanbul'dan direkt Manisa'ya geldi.

Manisa Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği başkanı Haydar İzci ile yöneticilerin yanı sıra bir grup hemşehrimiz, Malatyaspor yöneticisi Ali Cengiz, PAF takımı teknik sorumlusu Mustafa Taşar ve bir grup futbolcuyu dernek lokalinde ağırladılar. PAF takımı futbolcularının imzaladığı forma dernek lokaline asıldı.

Konuklarına çiçek veren dernek başkanı İzci “Manisa’da yaşayan Malatyalıların kalbi her zaman Malatya ve Malatyaspor’la bir atıyor. Çarşamba günü oynanacak maçta Malatyaspor’u yalnız bırakmayacağız. Malatyaspor’un bu maçtan puanla ayrılmasını bekliyoruz. Takımımızı seneye de Süper Ligde görmek istiyoruz” dedi.

DAYANIŞMA YEMEĞİ..
Manisa'da bulunan hemşehrilerimiz ve Malatyaspor yöneticisi Ali Cengiz, PAF takımı teknik sorumluları ve oyuncuları, bugün de bir restaurantta verilen dayanışma yemeğinde biraraya geldiler.

Güney Restaurantın sahibi hemşehrimiz Yıldıray Yıldırım ile dernek yöneticilerinden Darende- Ayvalılı hemşehrimiz İsmet Akçay tarafından verilen yemeğe; Manisa Garnizon Komutanı Yeşilyurtlu hemşehrimiz Tuğgeneral Sami Demirel, Manisa Vali Yardımcısı Arguvanlı hemşehrimiz Turan Eren, SSK İl Müdürü Yeşilyurtlu hemşehrimiz Mehmet Solmaz, Hekimhan- Hasançelebili dernek başkanı Haydar İzci, Manisa'daki hemşehrilerimizden Salih, Zeki, Ali ve Mustafa Akçay ile Cahit Kaplan da katıldılar.

CENGİZ "BÜYÜK MORAL BULDUK.."
Malatyaspor Yönetim Kurulu üyesi Ali Cengiz, Manisa'da çok sayıda Malatyalının yaşadığını ve kendilerine büyük ilgi gösterildiğini, Çarşamba günkü maçta da bu desteğin sahaya yansıyacağını söyledi. Cengiz, Malatyaspor taraftarları için stadda 500 dolayında yer ayrılabildiğini, ancak ilginin fazla olması nedeniyle bu sayıyı artırmaya çalıştıklarını kaydetti.

Aydın Valisi hemşehrimiz Mustafa Malay'ın da maçı izlemek üzere Manisa'ya geleceğini, İzmir başta olmak üzere çevredeki illerde yaşayan Malatyalıların da maça büyük ilgi gösterdiklerini belirten Cengiz, "İnşallah hemşehrilerimizin yüzünü güldüren bir sonuçla sahadan ayrılacağız." diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız