SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Manzara Güzel de!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:27:54
Manzara Güzel de!..
A- A+ PAYLAŞ

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün ‘statiği bozacağı gerekçesiyle kaldırılmasını istediği’ Adliye ve Maliye binası yanındaki alt geçitlerin üzerine yapılan mebran düzenlemeleri aydınlatıldı.

Adliye yanı altgeçit üzeri, maliye yanı kapalı otopark üzeri ve şire pazarı önü düzenlemeleriyle oluşturulan toplam 15 dönümlük meydan üzerinde yapılan peyzaj ve asma germe mebran düzenlemelerine aydınlatılma yapıldı.

Meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Enerji ve Aydınlatma Şube Müdürlüğü tarafından asma germe mebranların aydınlatma çalışmaları tamamlandı.

Yapılan ışıklandırma çalışmalarıyla Adliye ile Şire Pazarı arasındaki meydanın akşam saatlerinde de yoğun olarak kullanılmaya başlandığını belirten bölge esnafları ve vatandaşlar, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini söylediler. 

Karayolları, ‘Statiği bozuyor, kaldırılsın’ demişti

Karayolları Genel Müdürlüğü,  geçtiğimiz yıl Malatya Valiliği’ne gönderdiği yazıda, ‘Hazır kirişli betonarme döşeme üzerine yapılan beton kütleleri ve çelik konstrüksiyon normal zamanda ve deprem anında döşeme ve kirişlerde buna bağlı olarak da yükü zemine yapacağı tesir hesaplanmadan yapılmıştır. Mevcut durumun belediye tarafından yapılan bu imalatlar, alt geçitleri kullananların can ve mal kaybını tehlikeye attığı, bundan dolayı yapılan imalatın durdurularak’ kaldırılmasını istemişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız