SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Manzarayı Kapatır" Reddi..

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:38:31
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt  Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarını yaptığı ikinci oturumla tamamladı.  Başkan Vekili Ramazan Yakıncı başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı. 

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nder (Afet Evleri) 345 dönümlük alanı kapsayan ve 41 ayrı adanın Kentsel Dönüşüm ve Yenilme alanı  ilan edilmesi, İsmetiye Mahallesi 1978 ada 5 nolu parselde çekme mesafesinin düzenlenmesi, Tecde. Bostanbaşı ve Yakınca’da trafo alanı tahsisi yapılması uygun olarak karara bağlandı.

Mevcut imar planında ayrık nizam olan Koyunoğlu Mahallesi 246 ada50 pareselin bititşik nizama dönüştürülmesi ve Tecde Mahallesi 2446 ada 11 nolu parselin cephe yönünün değiştirilmesi talepleri manzara görüşü açısının kesileceği gerekçesi ile reddedildi. 

İlçeye bağlı Öncü, Ortaköy, Üçgöze ve Aşağıköy Mahallelerinde yapılan yerleşik alan tespitlerinin kabulü ve Ağustos ayı toplantısının 4 Ağustos Salı günü yapılması kararlaştırıldıktan sonra meclisin Temmuz ayı çalışmaları sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız