SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maraşgücü ile Bir Maç Daha Yapacaklar

0
Güncellendi - 2018-02-01 00:34:17
Maraşgücü ile Bir Maç Daha Yapacaklar
A- A+ PAYLAŞ

Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası, Kahramanmaraş’taki 6.Grup’ta Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Maraşgücü, grup maçlarını 4’er puanla tamamladı.

  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından organize edilen Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası’nın Kahramanmaraş ayağında Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor, Maraşgücüspor ve Adıyaman Beden Eğitim Öğretmenleri Spor takımları grupta yer aldı.

  İlk maçında Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor takımını 5-2 mağlup eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ikinci maçında Maraşgücüspor ile 1-1 berabere kaldı.

  Maraşgücü ise Malatya Bayanlar Spor Kulübü karşılaşmasında aldığı 1 puan sonrası Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor ile oynadığı karşılaşmayı 3-2 kazanarak, puanını 4’e yükseltti.

  Adıyaman Beden Eğitim Öğretmenleri Spor’un çekilmesi nedeniyle 3 takımın mücadele ettiği grubu Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile Maraşgücüspor 4’er puanda tamamladı.

  Malatya Bayanlar Spor Kulübü başkanı Doğan Çelebi, sadece bir takımın çıkacağı grupta Maraşgücü ile birlikte 4’er puanlarının olduğunu ifade etti.

  Grup müsabakasında averaja bakılmadığını belirten Çelebi, “Biz, Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’u 5-2 yendik. Maraşgücüspor ise 3-2 galip ayrıldı. Rakibimizle birlikte 4 puan topladık. Grup birincisinin belli olması için Maraşgücü ile bir karşılaşma daha oynayacağız” dedi.

  Çelebi, grupta iyi mücadele ettiklerine dikkat çekerek, “İyi bir takımımız var. İlk maçımızda Kahramanmaraş Anadolu Gençlik Spor’u 5-2 yendik. Bütün oyuncularımız 90 dakika boyunca oyun disiplininden kopmadan, iyi bir mücadele ortaya koydular. Maraşgücü karşısında da iyi mücadele ettik ancak hakem hataları nedeniyle sahadan 1-1 berabere ayrıldık. Biz gelecek adına umutluyuz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte iyi bir kadro oluşturduk. İkinci maçta istediğimiz sonucu alıp, grubunu birinci tamamlayarak, bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız