SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maratonu da Duman Bastı!..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Stadı'nın "Kapalı Tribünün Kapatılması" kararının ardından, Maraton Tribününün de ciddi teknik sorunları olduğu sezon açılışı sırasında ortaya çıktı. Kapalı tribünle ilgili uygulamanın ardından protokol ve taraftarların oturduğu Maraton tribününde, sezon açılış töreni sırasında yakılan meşalelerin dumanları, tribünden dağılmayınca, Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ve yöneticiler ile taraftarlar tribünü terketmek zorunda kaldılar.

Kapalı tribünün "teras- beton siper" sağlamlık sorunu nedeniyle "kapatılması"nın ardından zor günler yaşayan Malatyaspor Kulübü yöneticilerinin yanı sıra il yöneticileri, aynı gün bir başka sorunun da Maraton Tribününde olduğunu "bizzat yaşayarak" gördüler.

Vali, protokol mensupları, kulüp yöneticileri ile çok sayıda taraftarın bulunduğu Maraton Tribünü'nde, Malatyaspor- Karagümrük maçının ilk dakikalarında yakılan çok sayıda meşaleden çıkan dumanlar, hava sirkülasyonuna izin vermeyen yapı nedeniyle tribünde oturanları etkiledi. Vali Daşöz, tribünü duman basınca maçı yarıda bırakarak staddan ayrılırken, Kulüp Başkanı Haşim Karadağ, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ile birçok yönetici, tribünü terkedip, kapalı tribünün önüne giderek maçı izlediler. Çok sayıda taraftar ise açık tribünlere geçtiler.

Kapalı tribünün kapatıldıktan sonraki ilk maçta, Maraton Tribününde de böylesine bir sorun yaşanması, Maraton Tribününün de acilen ıslah edilmesi gerektiğini ortaya koydu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız