SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mardin Maçı İçin Esnaf Desteği

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, TFF 1. Ligde Mardinspor'la oynayacağı deplasman maçı için Cumartesi sabah 09.00'da yapacağı antrenmanın ve yemeğin ardından 13.00'de Mardin'e hareket edecek. Bu arada, geçtiğimiz haftaki Gaziantep B.Belediye maçının son dakikalarında hakem Barış Kezer'in yönetimine tepki gösterdiği için hakem tarafından tribüne gönderilen Teknik Direktör Metin Yıldız'ın "tedbirli" olarak ceza kuruluna verilmesi nedeniyle Mardin maçında kulübede değil, tribünde olacağı bildirildi.

ESNAFTAN DESTEK ZİYARETİ..
Pazar günü saat 17.00'de Mardinspor'la karşılaşacak olan Malatyaspor'un Cuma günü yaptığı antrenmanı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ile bazı esnaf odalarının başkanları ziyaret ettiler.

Mardin maçı giderlerini ESOB'un üstlendiği belirtilirken ziyarette Teknik direktörü Metin Yıldız ve futbolcularla tek tek tokalaşarak başarı dileklerinde bulunan Keskin, futbolcu ve teknik heyete "Takıma ve hocamıza güveniyoruz. Malatya her zaman yanınızda olacaktır. Bundan emin olunuz. Malatya büyük bir kenttir, takımı hiç bir zaman yalnız bırakmayacaktır. Mardinspor deplasmanını esnaf camiası olarak bizler karşılıyoruz, ancak bundan sonra da görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sizleri Malatyalılar olarak unutmayacağız" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız, takıma verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Malatyaspor Genel Menajeri Adil Kınık ise, ESOB Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanlarına vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederek, "Sayın Keskin, dün olduğu gibi bugünde takıma destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

ESOB Başkanı Keskin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Malatyaspor zor bir dönemden geçiyor. Tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları herkes takıma sahip çıkmalı ve gereken desteğini vermelidir. Takıma destek olunacaksa bugün olunmalıdır. Çünkü takımın bugün daha çok desteğe ihtiyacı var. Malatyaspor'u kimsenin yalnız bırakmaya lüksü yoktur" dedi.

Malatyaspor'un süper lige çıktığından bugüne kadar olan tüm süreçte gerek yönetim kurulunda ve gerekse de denetim kurulunda görev yapan herkesi Malatya kamuoyuna hesap vermeye davet eden Keskin, "Süper ligden bugüne kadar yönetim ve denetim kurullarında görev alan herkes açık yüreklilikle Malatyaspor'un hesabını kamuoyuna vermelidirler" çağrısında bulundu.

EMRE AKTAŞ KADRODA YOK..
Geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep B.Belediye maçının uzatma dakikalarında sakatlanarak oyunu terkeden forvet oyuncusu Emre Aktaş'ın, Mardin kadrosunda yeralmadığı ve o maçta kırmızı kart gören Serkan Dökme ile birlikte iki önemli eksiğin bulunduğu bildirildi.

Gaziantep maçında sakatlanarak yerini Fevzi'ye bırakan genç kaleci Emrah'ın Mardin kadrosunda yeralacağı, ayrıca geçtiğimiz hafta sonunda sarı-kırmızılı ekibe dahil olan Ahmet Yıldırım'ın da Mardin maçı kadrosunda olduğu öğrenildi.

YILDIZ TRİBÜNDE..
Mardinspor'un cezası nedeniyle "seyircisiz" oynanacak olan karşılaşmada Malatyaspor Teknik Direktörü Metin Yıldız kulübede olmayacak.

Gaziantep maçının son dakikalarındaki yönetimi nedeniyle hakem Barış Kezer'e tepki gösteren, hakem tarafından tribüne gönderilen Metin Yıldız'ın, hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle tedbirli olarak ceza kuruluna verildiği için, Mardin maçında kulübede olamayacağı ve kulübede yardımcılarından Abdullah Güllü'nün takımın başında sahaya çıkacağı, Yıldız'ın tribünde takımı yöneteceği ifade edildi.

SABAH ANTRENMAN, SONRA YOLCULUK..
Malatyaspor, Mardin maçı için son çalışmayı Cumartesi sabah 09.00'da Orduzu'daki sahada yapacak. Kafile yemeğin ardından saat 13.00'de otobüsle Mardin'e hareket edecek. Sarı- kırmızılı ekibin, Mardin'de Yay Grand Oteli'nde kalacağı, maçtan sonra Malatya'ya hareket edeceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: ESOB Başkanı Keskin ve oda başkanlarının antrenmanı ziyaretleri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız