SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mardin'e Patladılar: 4-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, kendi sahasında ağırladığı Mardinspor'u 4-1'le geçti. Malatyaspor çok sayıda net gol fırsatından da yararlanamadı. Malatyaspor'un golleri Atilla (2), Senkerik ve Taner'den gelirken, konuk takımın tek golünü uzatma dakikalarında Malatyaspor'da da forma giymiş olan Şehmus kaydetti. Malatyaspor'un 7 bine yakın taraftarının desteğini aldığı, konuk takımın da 150 dolayında taraftarının izlediği karşılaşmada "gol makinesi" Taner, attığı 1 gole karşın, kaçırdığı mutlak gol pozisyonlarıyla tribünlere adeta saç baş yoldurttu.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Alper Ulusoy, Serdar Akçer, 4. Hakem Nihat Akman,

MALATYASPOR: Şenol, Serkan Bensol, Mehmet Budak, Turgay (Dk. 63 Alper), Ramazan, Hakan Bayraktar (Dk. 29 Hakan Söyler), Johanson, Serdar Samatyalı, Atilla (Dk. 73 Bülent Akın), Senkerik, Taner,

YEDEKLER: Yk. Emrah, Bülent Akın, Mehmet Albayrak, Alper, Engin, Eray, Hakan Söyler,

MARDİNSPOR: Vedat, Ercan, Emre, Cevat, Murat (Dk. 75 Mutlu), Evren, Koray, Fırat, Ahmet, Şehmus, Erkan,

YEDEKLER: Yk. Levent, İsmet, Mutlu, Ferdi, Mustafa, Onur, Osman.

SARI KARTLAR: Atilla, Turgay, Johanson (Malatyaspor), Emre, Şehmus (Mardinspor)

GOLLER: Dk. 13 ve Dk. 35 Atilla, Dk. 21 Senkerik, Dk. 53 Taner (Malatyaspor), Dk. 90+1 Şehmus (Mardinspor)

10. dakikadaki Malatyaspor atağında, Mardin defansı ofsayt diye duraksadı. Top ayağında olan Taner, bir süre tereddütte kaldı, ancak hakemin devam işaretini görünce topu sürdü, cezaalanı önüne kadar geldi. Kaleciyle karşı karşıya, vurdu. Aut.

12. dakikada Malatyaspor'un kazandığı köşe atışını Serdar kullandı. Arka direğe gönderdiği topa Senkerik kafayı vurdu. Top kalecide kaldı.

13. dakikada Malatyaspor'un Malatyaspor'un geliştirdiği atakta, Serdar'ın pasıyla Taner buluştu. Soldan cezasahasına girdi, kaleciyle karşı karşıya iken daha uygun durumdaki Atilla'ya pas çıkardı. Bu futbolcu yakın mesafeden topu ağlara gönderdi: 1-0

21. dakikada Malatyaspor farkı ikiye çıkardı. Johanson'un orta alandan çıkardığı pasla buluşan Senkerik, defanstan sıyrıldı, sol ayağıyla sert bir vuruş yaptı ve fileleri havalandırdı: 2-0

29. dakikada sakatlık nedeniyle kenara işaret eden Hakan Bayraktar'ın yerine Hakan Söyler Malatyaspor'da oyuna dahil oldu.

30. dakikada Malatyaspor'da Serdar'ın uzaktan sert şutu kalenin yanından auta çıktı.

35. dakikada Malatyaspor 3. golüne kavuştu. Kaleci Şenol'un kullandığı kaleci atışından gelen topu Mardinli Cevat ayağının altından kaçırdı. Atilla sahip olduğu topu kontrol etti, kendisinin ikinci, takımının üçüncü golü olarak kaleye gönderdi: 3-0

Hakem oynanmamış süre olarak 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 3-0 Malatyaspor'un üstünlüğüyle kapandı.

51. dakikada Mardin atağında, Evren'in pasını alan Emre'nin rövaşatasında top üst direğe çarpıp, auta çıktı.

52. dakikada orta alandan gönderilen uzun pasla buluşan Taner, Mardin cezaalanına girdi. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tribünler gol diye ayağa kalkarken, Taner topu kaleciye nişanladı ve mutlak bir gol kaçtı.

53. dakikada Malatyaspor atağı kornerle sonuçlandı. Atışı Serdar kullandı. Gelen topa iyi yükselen Taner kafayı vurdu ve golü kaydetti: 4-0

63. dakikada Malatyaspor'da sakatlanan Turgay'ın yerine Alper oyuna dahil oldu.

64. dakikada Senkerik'in ortasında defansı aşan topla Taner buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kaldı. Yakın mesafeden vuruşunda son anda kaleci müdahale edip, gole izin vermedi.

71. dakikada Taner yine mutlak bir gol fırsatını değerlendiremedi. Atilla'nın cezaalanında "al da at" pasını kapan Taner vurdu, direğe çarptırdığı top yandan aut.

73. dakikada Malatyaspor'da Atilla'nın yerine Bülent Akın oyuna girdi.

87. dakikada Malatyaspor atağında, Johanson'un cezaalanına gönderdiği pasla bir anda Taner kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tribünler yine ayağa kalktı, Taner yine kaleciye doğru vurdu ve mutlak bir gol fırsatını daha kaçırdı.

Maçın hakemi oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

90+1. dakikada Mardin sahasından çıkan uzun pasla Şehmus buluştu. Cezasahasına girdi ve Malatyaspor kalecisinin üzerinden aşırtma bir vuruşla golü kaydetti: 4-1

90+2. dakika oynanırken, Serdar Samatyalı Mardin kalecisinin açıldığını görünce aşırtma bir vuruş yaptı. Kaleci güçlükle topu kornere çeldi. Kornerden gelen topu kaleci almayı başardı.

Maç Malatyaspor'un 4-1 galibiyetiyle bitti.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız