SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Marjinal Grupların İşi'

A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin, geçtiğimiz hafta kentsel dönüşümün uygulanacağı Beydağı bölgesinde vatandaşların tepkisini yorumladı.

Şahin, geçtiğimiz hafta milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Öznur Çalık ve İhsan Koca'nın yanı sıra belediye başkanı Ahmet Çakır'la birlikte ziyaret ettikleri, kentsel dönüşümün uygulanacağı Beydağı bölgesinde, borçlanmak ve evlerini yıktırmak istemeyen vatandaşların kendilerine gösterdiği tepki için yine "provokasyon" dedi.

“Toplantı öncesinde bazı marjinal grupların halkımızı kışkırtmaya yönelik çalışma yaptığın biliyorduk” diye konuşan Şahin, yaşananlardan muhalefeti de sorumlu tutarak “O gün orada yaşananlar tamamen çözümsüzlüğü adet edinmiş, çözümsüzlükten, sorundan ve kavgadan yana olanların, bütün bunlardan rant elde etmeye çalışan bir takım zümrenin ürünüdür. Hatta bu olayları destekler açıklamalarda bulunan bir muhalefetin ürünüdür. Muhalefet demek sorun üretmek, çözümden yana olmamak, her şeyin üzerine kavga ile gitmekse buyurun bu üslubunuzu devam ettirin” dedi.

Mustafa Şahin, düzenlediği basın toplantısında, milletvekilleri ve belediye başkanının mahalleli tarafından yuhalanması ile ilgili olarak “Bölgeye gitmeden önce teşkilatımıza gelen telefonlarla burada gerçekleştireceğimiz toplantıya yönelik bazı muhalif marjinal grupların halkımızı kışkırtmaya yönelik çalışmalara başladığı bilgisi gelmiştir. Her şeye rağmen bölge insanımızın misafirperverliğine, sağduyusuna ve dönüşüme olan beklenti ve ihtiyaçlarına inanarak ziyaretimizi gerçekleştirdik. Fakat üzülerek ifade etmek istiyorum ki, bilgi ve paylaşımlarımızı sabote etme girişiminde bulunmuşlardır. Bizler çözüm üretme mekanizmalarını geliştirmek, güçlendirmek ve bu noktada katılımcılığı sağlamak ve desteklemek üzere çıktığımız hizmet yolunda halkımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz. Kimsenin kaşsında ya da önünde değiliz. Halk düşmanlarının avukatlığını değil, halkımızın avukatlığını yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kaydetti.

Şahin, ayrıca Malatya'daki işsizlik oranını yüzde 14 değil, yüzde 11.5 olduğunu öne sürerek, yüzde 14 rakamının Malatya'nın da içinde bulunduğu Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin ortalamasını kapsadığını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız