SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Market Açmaya Devam'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, "Market pazarını dış firmalara kaptırmamak için market açmayı sürdüreceğiz" dedi.

Esenlik Şirketi Salonu'nda genel müdür yardımcıları Hulusi Boyraz, Veysel Tay ve Mesut Bozkurt ile basın toplantısı yapan Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, basın mensuplarının sorularını da cevaplandırdı. Sümerpark'ın işletmesinin belediye tarafından şirketlerine verildiğini söyleyen Polat, "Ancak bir kısmını şirket olarak biz işleteceğiz, bir kısmını da marka şirketlere ihaleyle vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Sümerpark'ın prestij park olmasını istediklerini bu nedenle buraya önem verdiklerini aktaran Polat, Esenlik marketlerle ilgili de şunları söyledi:

"Market açmayı sürdüreceğiz. Nereye kadar sürdüreceğiz, en üst noktaya ulaşıncaya kadar market açmayı sürdüreceğiz. Hatta, Gaziantep, Adıyaman ve Şanlıurfa gibi illerde araştırmamız sürdürüyoruz. Bu illerde de açabiliriz. Hedefimiz, Esenlik'i bölgesel bir marka haline getirmektir. TOKİ bölgesinde de market açılması için talep var. Araştırıyoruz. Market pazarını dış firmaları kaptırmamak için market açmayı sürdüreceğiz. Çünkü, Esanlik marketler, marketler arasında denge unsurudur. Migros, Girişim Grubu bölgesine büyük süper market açıyor. Carrefour'un yer aradağını öğrendik. Bu büyük süper marketler arasında bitmemek için, marketlerimizi canlı tutmak zorundayız."

Bakkallar Odası Başkanı'nın, "Esenlik market değil, istihdam meydana getirecek fabrikalar açılmalı" önerisini de değerlendiren Polat, "Başkan konuya öyle bakıyor. Yadırgamıyorum. Ama biz de pazarı dış firmalara kaptırmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haşere ilaçlamasının yeterli yapılmadığıyla ilgili olarak da soruyu cevaplandıran Polat, haşere ilaçlama işini şirketlerinin başka şirkete verdiğini, ancak denetimini kendilerinin yaptığını ifade edip, bu konuda ilgili sorunları vatandaşların kendilerine iletmelerini talep etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız