SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Market İçin de Karar Aldık'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birilği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki oda başkanları toplu halde Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, Kredi Kefalet Kooperatifi başkanı Ali Evren ve beraberindeki esnaf odaları başkanları Belediye Başkanı Cemal Akın'ı yeni hizmet binasında ilk kez ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

Ziyaret esnasında konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Yeni hizmet binasının yapılmasından dolayı Belediye Başkanımız Cemal Akın'a ve bundan önce emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Görüntüsü ile ihtişamı ile Malatya için muhteşem bir bina yapıldı. Belediye Başkanımız Cemal Akın'a, Malatya'ya yaptığı diğer hizmetler gibi bu binaya da büyük hizmetler vermiştir. Malatya'ya kazandırdığı projelerden dolayı ve esnaf ve sanatkar camiasına çok yakın ilgi gösterdiği için Cemal Akın'a teşekkür ediyoruz. Gerçekten buruğuz. Bizim arzumuz Cemal Akın'ın bir dönem daha görevde kalmasıydı. Bunu Cemal Akın'ın şahsı için değil, Malatya için istedik. Bundan sonra da Malatya'ya yine hizmet edeceğinden ve bütün platformlarda Malatya'nın dertleriyle dertleşeceğine inanıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, “Sizleri hizmet binamızda ağırlamaktan mutluluk yaşıyoruz. Bu hizmet binası artık Malatya'nın sembolü olacak. Bu bina gerek dış ve gerek iç mimarisi itibariyle Malatya Belediyesi'ne hizmetleri yürütmesinde büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Göreve geldiğimiz günden beri de Malatya'yı böyle güzel eserlerle donatmak için yola çıkmıştık. Malatya Fuarı'nın kapalı alanda yapılması bizim dönemimizde gerçekleşti. Alt geçitler bizim dönemimizde yapıldı. Karayolları ile protokol imzalayarak 4 kavşağa alt geçit yapılması için çalışma başlattık. Beydağı ilk kez bizim dönemimizde imara açıldı. Sizlere layık olmuşsak biz kendimizi mutlu hissediyoruz" diye konuştu.

Ziyaret esnasında MESOB Başkanı Keskin, Belediye Başkanı Cemal Akın'a bir teşekkür plaketi sunarak, "Yaptığı hizmetlerden dolayı, esnaf ve sanatkara verdiği önemden dolayı ve Malatya'ya yeni bir meydan kazandırmasından dolayı bu teşekkür plaketini veriyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Cemal Akın da "Esenlik Marketi'nin yakılması için Encümen Kararı aldık. Esenlik Şirketi de kararını aldı. O market yıkılacak. 625 metrekarelik binanın tapu kaydının üzerine şerh koyduk kamulaştıracağımıza dair. Oraya başka işlem yapılmayacak. Orayı da en kısa zamanda kamulaştıracağız. Oranın değer tespitini yaptık. Orayı Malatya'ya yakışır bir meydan yapacağız. Altı otopark olacak, üstü ise meydan olacak. Bize gelen mesajlarda Valilik binasını da yakılarak meydan yapılması iletiliyor. Oranında yıkılarak meydan yapılması görüşümüz bizden sonra gelenlere ışık tutacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız