SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Marmara Derebeyleri'nden İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2016-06-19 19:56:03
Marmara Derebeyleri'nden İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un İstanbul’daki taraftar grubu olan Marmara Derebeyleri, geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine bir yenisini daha ekledi.

Esenler’deki dernek binasında gerçekleştirilen iftar yemeğine yoğun bir katılım oldu. İftara; Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, sportif direktör Ali Ravcı, Malatyaspor Kulübü eski Başkanı Haşim Karadağ ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan kulüp başkanı Adil Gevrek, “Bu güzel İftar Programını düzenleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizim olmazsa olmazlarımız. Bizim her zaman en büyük destekçimiz oldular. Onlara ilk sezona başladığımızda ‘şampiyon olacağız’ dedik ve şampiyon olup PTT 1.Ligine çıktık. Burada şampiyonlukta sizinde emeğiniz çok” dedi.

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Başkanı Yılmaz Durmuş ise, Malatyaspor’un ortak değerleri olduğunu ifade ederek, takımın başarısının herkesi mutlu ettiğini belirtti.

Durmuş, taraftarların her zaman takımın yanında olduğuna değinerek, “İnşallah Malatyaspor daha iyi yerlere gelir ve hep birlikte seviniriz” diye konuştu.

Sportif direktör Ali Ravcı da, yeni sezon için transfer görüşmelerinin devam ettiğini belirterek, Yeni Malatyaspor’a yakışacak futbolcularla anlaşacaklarını kaydetti.

Dernek başkanı Sinan Şire de, “Biz, Malatyasporluyuz. İlimizin tek temsilcisi Malatyaspor, bizim için büyük önem taşımaktadır. Malatyaspor hepimizin ortak paydasıdır” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

mrm2

mrm1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasporlufk (7 yıl önce)
    ALİ RAVCI inşallah yine transferde yabancı oyuncu alırken diğer aldıkları gibi almaz 2 yıldır aldığı yabancı oyuncular maç oynamadan geri gidiyorlar yazık günah bu takımın parasına
    0
    0
    Yanıtla