SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Masa Başında Yazacaklardı"

A- A+ PAYLAŞ

CHP İl Başkanı Hüseyin Baştürk, partinin 10 il yöneticisinin istifa etmeleriyle ilgili olarak bir açıklama yaptı. Baştürk'ün konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle ; 

"16.12.2011 tarihinde Parti il binasındaki toplantıda ilçe başkanlarına üye çizelgelerini imza karşılığı teslim ettim. 21.11.2011 tarih ve 2011/15 sayılı Genelge gereğince 17.12.2011 ile 24.12.2011 tarihleri arasında parti binasının her gün  10:00 ile 18:00 saatleri arasında açık tutularak üye çizelgelerinin askıda kalması konusunda ilçe başkanlarını bilgilendirdim. Toplantıda ilçe başkanlarına, delege yazımının masa başında yapılmayacağını, hiçbir partilimizin küstürülmemesi için mahalle ve köylere gidilerek delege yazımının demokratik seçimle ve mahallinde yapılacağını özellikle söyledim. Malatya merkezde ise, üye çizelgesinin askıya çıkarıldığını, yazılı ve görsel basın ile parti internet sitesinde bilgilendirme amaçlı olarak yayınlattım. Ancak demokratik yöntemle delege yazımı konusunda, bazı il yönetim kurulu üyeleri yeniden seçilememe endişesiyle üye listelerinin askıya çıktığını ilan etmemizden rahatsızlık duyarak, delege yazımının daha önceden olduğu gibi masa başında yapılması gerektiğini beyan etmiş ve bu konuda baskı uygulamışlardır.

 
İl Yönetimini 2 kez olağanüstü toplantıya çağırmama rağmen, il yöneticilerimizin bir kısmı toplantıya katılmayarak yönetim kurulunu boykot etmiş ve çalışamaz hale getirmiştir.
 
Akabinde 10 il yöneticisi 24.12.2011 tarihinde il yönetim kurulu üyeliğinden hiçbir gerekçe ve mazeret göstermeden istifa etmiş ve istifa dilekçelerini il başkanlığına vermişlerdir. 
 
Hiçbir gerekçe ve mazeret göstermeden İstifa eden il yöneticilerinin amacı; delege yazımının demokratik bir seçimle değil de, masa başında kendileri tarafından yazılmasını sağlamaktır.
 
24.12.2011 tarihinde İl Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden 10 kişi haricinde kalan şahsım ve 4 il yönetim kurulu üyesi genel merkezin kararına kadar başı dik ve onurlu bir şekilde görevinin başındadır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız