SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi 1. Lig Maçları Başlıyor

0
Güncellendi - 2016-10-07 18:27:20
Masa Tenisi 1. Lig Maçları Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Erkekler ve Bayanlar Masa Tenisi 1. Lig 1. Devre maçları Malatya’da oynanacak. 7 Ekim'de (bugün) başlayacak olan müsabakalar, 9 Ekim’de sona erecek.

Yakınca Spor Salonu’nda oynanacak olan müsabakalarda erkeklerde ve bayanlarda 16’şar takım mücadele edecek.

Malatya’yı Masa Tenisi 1. Ligi’nde temsil eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, hem erkek hem de bayan takımıyla müsabakalarda yer alacak.

Kadın takımları şöyle:

Keçiören Belediye Bağlum Spor, Malatya Büyükşehir Belediyespor, MKE Ankaragücü, Çukurova Üniversitesi (B), Yalova Belediyesi Gençlik Spor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor (B), Etimesgut Belediyespor, Veteran MTD, Trabzonspor, Masader, Pendik Belediyespor, Bu Piliçspor, İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik Spor Kulübü, Elazığ Masa Tenisi İhtisas, Gençlik Spor Elazığ, Zonguldak Özel İdare Yolspor.

Erkek takımları şöyle:

Bursaspor, Tofaş, İzmir Büyükşehir Belediyespor, Yalova Belediye Gençlik Spor (B), Veteran MTD, Fenerbahçe VMTD, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Asat GSK, Divapan Spor, Büyükşehir Belediye Ankaraspor, Gaziosmanpaşa Belediye Gençlik Spor Kulübü, Çankaya Üniversitesi, İstanbul Yıldırım Spor, Altay, Konya Barosu Spor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (B).

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız