SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Bölge Müsabakaları

0
Güncellendi - 2019-12-11 02:12:43
Masa Tenisi Bölge Müsabakaları
A- A+ PAYLAŞ

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Takım Müsabakaları 42 takımın katılımı ile Malatya Merkez Spor Salonunda yapıldı. Yaklaşık iki yüz sporcunun yarıştığı müsabakalar birbirinden çekişmeli geçti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları Personel Şube Müdürü Sedat Taşar tarafından verildi.

Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Takım Müsabakalarında sıralamalar şöyle oluştu:

Erkekler

1-Tatvan Bld. Spor (A)

2-Tatvan Bld. Spor (B)

3-Elazığ Gençlik Spor

4-Erzincan Tenis Spor

5-Malatya B.Şehir Bld. Spor (A)

6-Malatya B.Şehir Bld. Spor (B)

7-Beydağı Gençlikspor (A)

8-Beydağı Gençlikspor (B)

9-Malatya Mercan Kol.

10-Muş Gençlik Hizmetleri Gsk

11-Öz Van Gençlik Spor

12-Bitlis Gsk

13-Ağrı Gsk

Kadınlar           

1-Tatvan Bld. Spor (A)

2-Tatvan Bld. Spor (B)

3-Ebuaş Spor     16

4-Elazığ Gençlik Spor

5-Mti

6-Malatya B.Şehir Bld. Spor

7-Beydağı Gençlikspor

8-Malatya Mercan Kol.

9-Öz Van Gençlik Spor

10-Ağrı Gsk

11-Bitlis Gsk.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız