SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Dostluk Ligi Malatya'da

0
Güncellendi - 2018-05-13 02:31:14
Masa Tenisi Dostluk Ligi Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi Dostluk Ligi 14.etap karşılaşmaları Malatya Tecde Spor Salonunda yapılıyor.

Müsabakalar 13 Mayıs günü oynanacak Malatya etabı Süper Lig final maçıyla sona erecek.

25 ilden 120 sporcunun katılımı ile başlayan Ferdi Dostluk Ligi'nin açılışını Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç yaptı.

Dostluk Ligi Turnuvasının arkadaşlığa, dostluğa ve kardeşliğe yaptığı katkıya dikkat çekerek Koç ''Türkiye Liglerimizde 128 takımda 813 sporcu mücadele ediyor. Bu liglerde yer almayan sporcular için Dostluk Ligi son derece büyük önem taşıyor. Federasyon olarak Dostluk Ligi formatının tüm Türkiye'ye yayılmasını istiyoruz. Masa Tenisini kitlelere yaymak gibi bir amacımız var. Bu nedenle diğer bölgelerimizde de benzer Dostluk Ligleri kurulmasını destekleyeceğiz. Ülkemizin en ücra köşesine bile ulaşmayı istiyoruz'' dedi.

Açılış konuşmasının ardından, Dostluk Ligi 14.etabının ilk servis atışını yapan Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, bazı sporcularla gösteri maçı yaptı.

2014 yılında Kahramanmaraş, Malatya, Nevşehir, Sivas ve Kilis illerinde başlayan Dostluk Ligi daha sonra çevre iller Kayseri, Gaziantep ve Hatay'ı da bünyesine alarak kapsamını genişletti. Genelde Liglerde oynamayan sporcuların mücadele ettiği organizasyon A ve B gruplarından oluşan, sporcuların ferdi olarak mücadele ettiği Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig, 3.Lig, 4.Lig ile 5.Lig'den oluşuyor. Her etap sonunda Süper Lig grup birincileri etap şampiyonluğu için finalde karşılaşıyor. Liglerde ise ilk üç sırayı alan sporcular bir üst lige yükselirken, son üç sırayı elde eden sporcular ise bir alt lige düşüyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız