SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Grubu Sona Erdi

0
Güncellendi - 2019-01-01 02:32:04
Masa Tenisi Grubu Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Grup Müsabakaları gerçekleştirildi.

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü 2018-2019 okul sporları faaliyet programında yer alan Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Grup  müsabakaları tamamlandı.

28 - 30 Aralık 2018 tarihleri arasında Tecde Spor Salonunda yapılan Grup müsabakalarına 11 Erkek, 9 Kız takımı olmak üzere toplamda 20 takım yaklaşık 80 sporcu katıldı. Dereceye Giren okullar, 16-18 Ocak tarihleri arasında Kastamonu'da yapılacak olan Türkiye Masa Tenisi Birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törene; Okul Sporları Şube Müdürü Murat Kılınç, Okul Sporları Şefi Cüneyt Akkaya, Okul Sporları personeli Yalçın Sincer, Cengiz Yiğit, Gökhan İleri, okulların idarecileri ve antrenörler katıldı.

Müsabakalarda dereceye giren okullar şöyle oluştu:

Genç Erkekler

1-Özel Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi

2-Hatay Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

3-Kahramanmaraş Göksun Anadolu İmam Hatip Lisesi

Genç Kızlar

1-Adana Özel Eral Temel Lisesi

2-Elazığ Özel Doğa Anadolu Lisesi

3-Malatya Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız