SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Grup Birinciliği Sona Erdi

0
Güncellendi - 2016-01-19 17:13:04
Masa Tenisi Grup Birinciliği Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Masa Tenisi Türkiye Kupası D Grubu müsabakaları Malatya'da yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, erkeklerde ve bayanlarda ikinci oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu'nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan, Türkiye Kupası D Grubu müsabakaları Yakınca Spor Salonun da yapıldı.

11 Erkek 7 bayan takımın katıldığı grup müsabakaları ilk gün grup,  ikinci gün yarı final ve final müsabakaları ile tamamlandı. Malatya'nın 3 erkek 2 bayan takımıyla katıldığı maçlar seyir zevki yüksek maçlara sahne oldu. Malatya'dan Malatya Büyükşehir Belediyespor erkek ve bayanlarda, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü erkeklerde, Malatya Yeşilyurtspor ise erkek ve bayanlarda Türkiye Kupası D Grubu müsabakalarına katıldı.

50142f05-0fc7-447d-a1d4-8fc594529de4D Grubu müsabakalarında dereceye giren takımlar şöyle oluştu:

Erkekler

1-Çukurova Üniversitesi-Adana

2-Malatya Büyükşehir Belediyespor-Malatya

3-Gençlik Spor-Elazığ

4-Özvan Gençlik Spor-Van

Bayanlar

c7d66ed5-51f4-4748-916e-4e85e25994551-Gençlik Spor-Hakkari

2-Malatya Büyükşehir Belediyespor-Malatya

3-Gençlik Spor-Elazığ

Malatya Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takım Antrenörü Ömer Tekin, dereceye giren kulüplerin İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Masa Tenisi Kupası'na katılacağını kaydetti.

Tekin, Türkiye Kupası Finalleri'nin 19-22 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da yapılacağını ifade ederek, "Malatya olarak Türkiye Kupası D Grubu müsabakalarına ev sahipliği yaptık. 11 erkek 7 bayan takımının katıldığı müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Malatya'da 3 erkek, 2 bayan takımıyla müsabakalara katıldı. Malatya Büyükşehir Belediyespor Masa Tenisi Takımı erkek ve bayanlarda grubu ikinci sırada tamamladı" dedi.

6516abaa-7654-419d-b05b-5812cd713980Masa Tenisi'nde Malatya'nın iyi bir ivme yakaladığına dikkat çeken Tekin, "Masa Tenisi'nde Malatya iyi bir yere sahip. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu anlamda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ve Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Barman'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız