SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Ligi Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik ve Spor il Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğince gerçekleştirilen Kulüpler arası Büyük Erkekler Masa Tenisi Ligi sona erdi, Esenlik Malatya Belediyespor birinci oldu.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve 13 Ocak- 10 Şubat 2011 tarihleri arasında yapılan müsabakalar sonunda Esenlik Malatya Belediyespor birinci,Gençlikspor ikinci, Kano Raftingspor üçüncü oldular.

Yapılan törenle dereceye giren kulüplere kupa ve belgeleri verildi. Kupa törenine Gençlik ve Spor İl Müdür vekili Ömer Dağdelen,şube Müdürü Ahmet Yücel,Masa tenisi il temsilcisi İlhan Uğur ile sporcu ve kulüp temsilcileri katıldı.

Masa tenisi İl Temsilcisi İlhan Uğur, "7-13 Şubat Tarihleri arası Uluslar arası Masa Tenisi Federasyonu'nun Antalya'da düzenlediği yetenekli sporcu değerlendirme kampına çeşitli Avrupa Ülkelerinden ve Türkiye'den Malatya, Adana, Yalova ilinden 3 sporcu katıldı. Kampta Malatya İlini temsilen Esenlik Malatya Belediyespor sporcusu, ve aynı zamanda kampın en küçük sporcusu da olan olan 10 yaşındaki Alican Şeker yeralmıştır. Bu Malatya adına gurur verici olmuştur."dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız