SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-30 23:10:45
Masa Tenisi Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Eğitim Merkezleri arasında Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi.

Yaklaşık bir ay süren ve tüm semt konaklarını kapsayan turnuva sonunda her eğitim merkezinin birincileri finallere katıldı. Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı’nda düzenlenen ve çekişmeli maçlara sahne olan final, eleme usulü üçer set şeklinde gerçekleştirildi. Karşılaşmalar sonucu; Çarmuzu – Kiltepe Semt Konağından Emre Katar birinci, Tecde Okuma ve Eğitim Merkezinden Mehmet Can Altunkaynak ikinci ve Kernek Külliyesinden Tayyip Tekin üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren öğrencilere, çeşitli ödüller verildi.

Aktivitelere katılan öğrenciler, kendilerine semt konağı gibi bir imkanı sunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kernek Küliyyesi’nin de hizmete girmesiyle sayısı 8’e çıkan eğitim merkezlerinde 2 bin 33 öğrenci, TEOG hazırlık kurslarına katılıyor. Kernek Külliyesi, Tecde ve Konak eğitim merkezleri haricinde 5 semt konağında daha eğitim yapılıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız