SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi ve Basketbol Maçları..

A- A+ PAYLAŞ

Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası ile Liselerarası Basketbol Grup Birinciliği Malatya'da devam ediyor.

ÜNİVERSİTELER MASA TENİSİ..
Malatya İnönü Üniversitesi kampusundeki spor salonunda Perşembe günü başlayan ve 26 Mart Pazar günü sona erecek bay bayan üniversiteler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na 48 üniversiteden 61 takım ve yaklaşık 300 sporcu katılıyor.

Üniversite Sporları Fedarasyonu Asbaşkanı Yard. Doç. Dr. Atilla Pulur'un da takip ettiği karşılaşmalarının finalinin Pazar günü yapılacağı, maçlar sonunda dereceye girecek sporculara madalya, üniversitesine de kupa ve çeşitli hediyeler verileceği kaydedildi.

LİSELER BASKETBOL..
Atatürk Spor Salonu'nda 26 Mart Pazar gününe kadar sürecek Liseli Gençler Basketbol Grup Şmpiyonası müsabakalarına Amasya, Çorum, Kayseri, Nevşehir, Ordu, Samsun, Yozgat ve Giresun'dan kız ve erkek basketbol takımları katılıyor.

Malatya'daki grup şampiyonasında birinci olacak takım, 4-7 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te, ikinci olan takım da aynı tarihlerde Denizli'de düzenlenecek Türkiye yarı final müsabakalarına katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız