SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi ve Satrançta Başarı Gösterdiler

0
Güncellendi - 2016-08-08 02:00:58
Masa Tenisi ve Satrançta Başarı Gösterdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi ve Satranç Takımı bu sezon büyük başarılara imza attı. Masa Tenisi takımı namağlup 2. Lige yükselirken, Satranç Takımı, Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda üstün bir performans ortaya koydu ve 2. Lige yükseldi.

Konya’da gerçekleştirilen Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nda 9. Tur sonunda Yeşilyurt Belediyespor, 2. Lige yükseldi.

Yeşilyurt Belediyespor'un 16 yaş altı, 7.masa oyuncusu Arda Altun, Yeşilyurt Belediyespor'un 20 yaş altı, 6.masa oyuncusu Doğan Mehmet Koç, Yeşilyurt Belediyespor'un 16 yaş altı, 8.masa oyuncusu İrem Beşe, Yeşilyurt Belediyespor’un 3.masa oyuncusu Mehmet Toprak, Yeşilyurt Belediyespor 2. masa oyuncusu Yusuf Kürüz, Yeşilyurt Belediyespor 1. masa oyucusu İlker Aktaş, Yeşilyurt Belediyespor Bayan Masa Oyucusu Betül Büyükaşık başarının gelmesinde büyük rol oynadı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi Takımı, Tokat’ta katıldığı Türkiye 2.Ligine Yükselme Şampiyonası'nda oynadığı tüm maçları kazanıp şampiyonluğunu ilan etti. Tüm maçlarda üstün bir performans sergileyen ve hiçbir rakibine geçit vermeyen Masa Tenisi Takımı bu sonuçla Ulusal Masa Tenisi 2.Ligine yükselmeye hak kazandı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye 2.Ligine Yükselme Şampiyonası Tokat’ta yapıldı.

55 Kulübün katılımıyla gerçekleşen ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olan müsabakalar sonucunda Vahed Malmırı, Orhan Altay, Burak Karatatar ve Ahmet Öztürk’ten oluşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Masa Tenisi takımı oynadığı tüm maçları kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Yeni Malatya Gazetesi

masatenizi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Vahap Güler (7 yıl önce)
    Tebrikler size de bu yakışırdı.Malatyamızın ve özellikle Yeşilyut'un adını duyurduğunuz için teşekkürler.Sosyal belediyecilikte bunlar çok önemlidir.
    0
    0
    Yanıtla