SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi'nde 1. Etap Tamamlandı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Ligleri Açılış Etabı, erkeklerde ve bayanlarda Süper Lig, 1.Lig, 2.Lig ve 3.Lig takımlarının katılımı ile Adana´da tamamlandı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından ilk kez organize edilen ve dört ayrı ligi tek çatı altında toplayan Türkiye Ligleri Açılış Etabı, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı Spor Salonunda yapıldı.

İki gün süren müsabakalara 4 farklı ligden erkeklerde ve bayanlarda, 128 takım ve 758 sporcu katıldı.

Süper Lig´de 4´er, diğer liglerde ise 5´er maç yapıldı. Erkekler Süper Lig´de Beşiktaş, Bayanlar Süper Lig´de Ankara TİGEM, Erkekler 1.Lig´de Altınordu, Bayanlar 1.Lig´de İstanbul Armaspor, Erkekler 2.Lig´de Çankaya Üniversitesi ve Bu Piliçspor, Bayanlar 2.Lig´de Ankaragücü, Erkekler 3.Lig´de Akka Okulları ve Bayanlar 3.Lig´de Balıkesir Büyükşehir ilk etabı lider tamamladı.

MALATYA TAKIMLARININ BİRİNCİ ETAP PERFORMANSI

Erkekler 1. Lig’de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 5 müsabakada 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak, ilk etabı ikinci sırada tamamladı. Ligde 5’te 5 yapan İzmir ekibi zirvede yer alıyor.

Kadınlar 1. Lig’de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak ilk etabı 9’ncu sırada tamamladı.

Erkekler 2. Lig’de mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak ilk etabı 5’nci sırada tamamladı.

Erkekler 3. Lig’de yer alan Malatya Büyükşehir Belediyespor B Takımı ise 5 karşılaşmada 3 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak ilk etabı 7’nci sırada bitirdi.

“LİGLERİMİZDE KALİTELİ OYUNCULAR VAR”

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç , “2017-2018 Türkiye Ligleri faaliyet programının ilk etabını Adana´da tamamladık. Cuma günü Basın Toplantısıyla güzel bir açılış yaptık. Yoğun bir basın ilgisi vardı. Adana Etabında 758 sporcu, 128 takım, 96 hakem 32 masa ve 50 Akredite basın mensubuyla çok mükemmel bir organizasyona imza attık. Tarihimizde ilk defa dört ligimizi birleştirerek, aynı salonun çatısı altında böyle bir faaliyet gerçekleştirdik. Son şampiyonumuz Çukurova Üniversitesi olduğu için ilk açılışımızı Adana´da yapma kararı aldık. Çok mutluyuz, geri dönüşler çok verimli, çok pozitif bu da bize önümüzdeki yıllar için daha başarılı organizasyonlar yapmamız için ilham oldu. Ligimizde çok değerli, çok kaliteli yerli ve yabancı oyuncular var. Bu kaliteli oyuncuların Milli takımımıza pozitif katkı sağlaması için yarından itibaren Milli takımlarımız da Adana´da Yabancı misafir oyuncularla beraber kampa giriyor. Bu da bizim bir politikamızdı. Liglerimizden sonra, liglerimize gelen yabancı oyuncuları bir hafta bırakmıyoruz, misafir ediyoruz. Böylece Milli sporcularımız için üst seviye kamp ortamı sağlamış oluyoruz. Ülkemize de, camiamıza da bu faaliyetin hayırlı olmasını diliyorum´” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız