SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi'nde Madalyaları Topladılar

0
Güncellendi - 2016-04-05 04:38:01
Masa Tenisi'nde Madalyaları Topladılar
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurtspor Masa Tenisi Takımı, 7.Etabı Malatya’da yapılan Masa Tenisi Bölgesel Dostluk Liginde kazandığı kupa ve madalyalarla büyük bir başarının altına imza attı.

Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 10 ilden 80 sporcunun katılımıyla iki gün süren Masa Tenisi Bölgesel Dostluk Liginde başarılı sonuçlar elde eden sporcularıyla gurur duyduklarını söyledi.

Turnuvanın çekişmeli maçlara sahne olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Sucu,”7.Etabı ilimizde yapılan Dostluk Liginde ilk gün takım, ikinci gün ise ferdi müsabakalar oynandı. Yeşilyurtspor Masa tenisi takımı olarak büyük bir çekişmeye sahne olan final maçlarından sonra büyük erkekler kategorisinde üçüncülük, minik erkeklerde birincilik, ikincilik ve üçüncülük kupalarını kazandık. Ferdi maçlarda ise ikincilik ve üçüncülük madalyalarının sahibi olan takımımız, turnuvada en çok kupa ve madalya kazanan takım olarak büyük bir başarının altına imza atmıştır. Kahramanmaraş’tan sonra Malatya’da da en fazla kupa ve madalya kazanarak göğsümüzü kabartan masa tenisi takımımızın antrenörleri Orhan Altay ve Vahap Şahin başta olmak üzere tüm sporcularımızı elde edilen başarılardan ötürü tebrik ediyorum. Türkiye çapında başarılar kazanmayı kendisine hedef seçen masa tenisi takımımızda bu hedefe ulaşacak güç ve kapasite mevcuttur. Takımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz ” dedi.

Başkan Dursun Sucu, Yeşilyurtspor’a desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkürlerini iletti.

Bülten

e3

e1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız