SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Masa Tenisi'ne Devam Edildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:17:27
Masa Tenisi'ne  Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi’nde müsabakalara devam edildi. 
 
Çift devreli lig usulüyle 2 grup halinde gerçekleştirilen müsabakaların 24 Nisan’da sona ereceği duyuruldu. A Grubu’nda Hacı Hüseyin Kölük Ticaret Lisesi, Esenlik A, Polis Meslek Yüksek Okulu, İnönü Üniversitesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Doğa Koleji A, Fuarcılık ve Rahime Batu Koleji mücadele ediyor. B Grubu’nda ise Esenlik B, TCDD, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Turgut Özal Koleji, Yurtkur, Belediye ve Doğa Koleji B takımları mücadele ediyor.
 
24 Nisan’da sona erecek müsabakaların ardından dereceye girecek olan 3 takım ile Süper Gruba dahil edilen Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takım 6-9 Haziran tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız