SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Masalar Oluşturuldu'

A- A+ PAYLAŞ

6111 sayılı torba yasası Malatya'daki muhasebecilere anlatıldı.

Serbest Muhasebci ve Mali Müşavirler Odası'nda (SMMMO) düzenlenen 6111 sayılı torba yasası anlatım programında konuşma yapan Vergi Dairesi Başkanı Ersin Özkan, 6111 sayılı torba yasasının fırsatlar ve kolaylıklar getirdiğine işaret edip, kendilerinin bu yasayı anlatacaklarını, ancak kimseye zorlama yapamayacaklarını bildirdi.

Kamuya borcu bulunanların son gün olan 2 Mayıs'a kadar başvuru yapıp, borçlarını yapılandırmalarını öneren Özkan, Vergi Dairesi Başkanlığı olarak masalar oluşturduklarını ve başvuru yapan vatandaşlara yardımcı olduklarını vurguladı.

SMMMO Başkanı Bahattin Ülger ise, mali afların artı ve eksilerini dile getirdi. mali af'ların ekonomik kriz dönemlerinde getirildiğinde ekonominin önünü açtığını, üretim ve istihdamın muhafaza edilmesinde etkin rol oynadığına dikkat çeken Ülger, dürüst olarak zamanında vergisini ödeyenler için de çalışma yapılması gerektiğini vurguladı. Ülger, ekonomik sürecin normal seyretmesi durumunda çıkarılan mali affın ise ekonomiyi olumsuz yönde etkileyeceğini savundu.

Açılış konuşmalarından sonra Vergi ve Uygulama Müdürü Hatice Çeliker ile Vergi Denetmeni Zeynettin Çetin, 6111 sayılı torba yasası hakkında bilgi aktarıp, muhasebecilerin sorularını cevapladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız