SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Maşallah, Protokol Tribünü Doluydu!''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü Başkanı Haşim Karadağ, takıma destek sağlamak için tüm kurumları ziyaret edeceklerini söyleyerek, "Sürekli belediyenin kapısını çalamayız" dedi.

 

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ile Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, takım için manevi destek kadar maddi desteğinde çok önemli olduğunu belirterek, "Malatyaspor tüm Malatyalılarındır. Herkes destek vermeli. Biz esnaf camiası olarak elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya devam edeceğiz. Takımın sezon sonuna kadar tüm maddi sıkıntısını çözmek için bir komisyon kurulmasını istiyoruz" dedi.

 

Futbolcuların teknik adamlara, teknik adamlarında kulüp yönetimine güvendiği bir ortamın oluşmuş olduğunu gördüklerini söyleyen Keskin, şöyle konuştu:

 

"Başarmak inanmanın yarısıdır. Takımda bunu görüyoruz. Şampiyonluk için takımın maddi sorunlarını çözmeliyiz"

 

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ ise Malatyaspor'un kişilere bağımlı bir halden kurtulmasını istediklerini belirterek "Malatyaspor bir başkanın malı değildir. Biz takımın tüm Malatyalılarca kucaklanmasını istiyoruz. Herkes takımı desteklemeli. Son maçta protokol maşallah doluydu. Keşke bu maddi olarak da dolsa. Protokole gelince ağır abi oluyor, maddi desteğe gelince gariban en önde oluyor, ağır abiler en arkada duruyor" diye konuştu.

 

Malatyaspor'un her sıkıntıda belediyenin kapısını çalmaması gerektiğini, her kurumun Malatyaspor'a destek vermesi gerektiğini belirten Karadağ, sözlerine şöyle devam etti:

 

"Devamlı belediyenin kapısını çalamayız. Bu nedenle biz fırsat buldukça tüm kurum ve kuruluşları ziyaret ederek destek isteyeceğiz. Yoğun bir tempodayız. Fırsat buldukça ziyaretlerimiz sürecek"

 

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de Malatyaspor için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyerek, ilk aşamada esnaf kuruluşlarının yaşadıkları maddi sıkıntıya rağmen 10 bin YTL tutarında bir destek vereceğini bildirdi. Evren, bu sezon 2 deplasman giderlerinin de esnaf kuruluşlarınca karşılanacağını hatırlatarak, "Şampiyonluk için Malatyaspor'a destek vermeyi sürdüreceğiz" dedi.

 

Fotoğraf: (Üstte) Malatyaspor Başkanının ESOB ziyareti.. (Altta) Karadağ'ın "Maşallah doluydu.." diye dokundurmalarda bulunduğu protokol tribünün Malatyaspor- Diyarbakırspor maçı konukları..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız