SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Masaya Oturmak Ne Demek?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:46:23
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, barış sürecini eleştirdi. 

MHP Merkez İlçe Başkanı Kaya, "Türkiye'de 30 bine yakın gencimiz şehit oldu. PKK terör örgütü, askerimizi, vatandaşımızı, köylümüzü yaktı, öldürdü. Şimdi barış süreci demek doğru değil. PKK terör örgütü ile anlaşma, masaya oturmak ne demektir? PKK silah bırakmadan muhatap alınmaz" dedi.

BDP’nin olaylı Karadeniz gezisi için de Kaya, “Çıkan olaylardan dolayı birilerini suçlamak doğru değildir” diye konuştu.

Anayasa değişikliğiyle ilgili bazı önerileri de eleştiren Kaya, "Türkiye Cumhuriyeti halkının yüzde 90’ının Türklük; hem öz kimliği, hem de vatandaşlık kimliğidir. Türk milletinin ‘benim kimliğim anayasadan çıkarılsın’ gibi bir talebi yoktur. Bunu iddia ya da ima etmek gerçekleri saptırmaktadır. Güçlü bir milliyeti olan Türklüğün anayasadan çıkarılmak istenmesi, anayasal rejimi ortadan kaldırmaktır" ifadelerini ileri sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız