SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MASİAD Akademi' Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:28:49
'MASİAD Akademi' Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) tarafından hayata geçirilen 'MASİAD Akademi' projesi kapsamında ilk eğitim verildi. 

MASİAD Toplantı Salonu'nda verilen eğitim öncesi konuşan MASİAD Proje ve Eğitim Komisyonu Üyesi Funda Yalçınsoy, MASİAD bünyesinde faaliyet gösteren Proje ve Eğitim Komisyonu tarafından 'MASİAD Akademi' projesinin hayata geçirildiğini belirtti.

Proje kapsamında kişisel gelişim eğitimlerinin verileceğini kaydeden Yalçınsoy, "Proje kapsamında ilk olarak 'İşyerlerinde iletişim, iletişim engellerinin aşılması, ekip çalışması ve etkin dinleme' konularında eğitim vereceğiz. Bu eğitimler derneğimize ait salonda, 20 kişilik gruplara verilecektir. Bu programa katılanlar, eğitimlerin sonunda sınava girecek ve sınavda başarılı olanlar, başarı sertifikası alacaktır" dedi.

"İLETİŞİM VE ETKİLEŞİM KAÇINILMAZ BİR GEREKLİLİKTİR"

Yalçınsoy, işletmelerin alanı ne olursa olsun iletişim ve etkileşimin kaçınılmaz bir gerçek ve gereklilik olduğunun altını çizerek, kişiler arası iletişimi iyi yönetemeyen işletmelerde başarının temin edilmesinin güç olacağını kaydetti.

İletişim ve etkileşimin her alanda büyük öneminin olduğuna dikkat çeken Yalçınsoy, "Kişisel gelişim doğrudan işletmenin başarısını etkilemekle kalmayıp, iş yaşamı dışında sosyal hayatında olumlu tesis edilmesine katkıda bulunacaktır. Bu amaçla; hayata geçirilen 'MASİAD Akademi' projesi kapsamında üye ve çalışanların iş ve sosyal hayatlarını olumlu yönde etkileyeceğine inandıkları farklı eğitim konularını da yine onlardan gelen talepler doğrultusunda programlayarak, projenin devamlılığı sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Yalçınsoy, programın devamında, yıl içerisinde işletmelerin çalışanlarına yönelik 'Hijyen ve Sanitasyon', "El hijyeni', yapı malzemeleri sektöründe 'CE işareti mevzuat eğitimleri' ve 'Finansçı olmayanlara yönelik bilanço okuma teknikleri' gibi eğitimlerin verileceğini de sözlerine ekledi.

Funda Yalçınsoy'un konuşmasının ardından; Sağlık Eğitimcisi ve Tıbbi Teknolog Makbule Karaman tarafından 'İşyerlerinde iletişim, iletişim engellerinin aşılması, ekip çalışması ve etkin dinleme' konulu eğitim verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız