SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASİAD Başkanlığına Kavuk Seçildi

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı MASİAD olan Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği'nin genel kurulu yapıldı. Eski başkan Turgay Kayagül yeniden aday olmazken, başkanlığa Mehmet Ali Kavuk seçildi.

MASİAD'ın dernek binasında yapılan genel kurulda seçimlere tek liste ile gidildi. Yapılan seçimde Mehmet Ali Kavuk başkanlığa getirilirken, yönetim kurulu ise Halil Bingöl (Başkan Yardımcısı), Murat Koçyiğit (Başkan Yardımcısı), Mustafa Güler, Celal Söyler, Gökhan Akçadağ, Zafer Kırçuval, Musa Onbaşılı ve Hamit Tekgül'den oluşturuldu. Derneğin denetim kuruluna ise Hamza Açıkgöz, Çetin Narin ve Kenan Çalık seçildi.

Genel kurulda konuşan MASİAD Başkanı Mehmet Ali Kavuk, "MASİAD olarak bundan sonra, Malatya'nın ve işadamlarının sorunlarıyla daha yakından ilgilenmeye çalışacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız