SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASİAD Genel Kurul Yaptı

0
Güncellendi - 2018-05-16 03:38:13
MASİAD Genel Kurul Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Yapılan oylamada 9 Yönetim Kurulu Üyesi belirlenirken MASİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İbrahim Güngör seçildi.

Seçim sonrası açıklama yapan Başkan İbrahim Güngör sivil toplum örgütlerinin önemini belirterek, MASİAD’ın şeffaf, tarafsız ve Malatya yararına çalışan aktif bir dernek olduğunu ve yeni dönemde yeni projeler ile Malatya ekonomisine, sosyal yaşamına artı değerler kazandırmak için çalıştıklarını belirtti.

Güngör güçlenen yönetim kurulu ve üyeleri ile birlikte Malatya ve sanayicileri için çalışmaya devam edeceklerini bildirdi ve "Dernek olarak her geçen gün yeni adım ve atılımlar ile faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Kentimize ve ülkemize değer katacak her oluşumda yar alarak çalışmayı görev bilmekteyiz. Özellikle son dönemlerde kadın girişimcilerimizin de derneğimize katılması ve her geçen gün bu katılımın artması ile kadın istihdam gücünü de arkamıza alarak büyümeye devam etmekteyiz. Yeni dönemde gerek eğitim gerek istihdam gerekse kentteki kurum ve kuruluşlar ile ortaklaşa yapılacak bir çok proje ile faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Daha sonra toplantıda söz alan üyeler görüş ve önerilerini paylaştı.

MASİAD yönetimi şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu

Başkan İbrahim Güngör

Başkan Yardımcısı Hacı Demirhan

Başkan Yardımcısı Giray Gültekin

Yönetim Kurulu Üyesi Banu Algül Şeftalicioğlu

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Saygı

Yönetim Kurulu Üyesi Basri İlhan

Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kavuşturan

Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yücel

Yönetim Kurulu Üyesi Veli Doğan

Denetim Kurulu

Vahap Altınok

Mehmet Ayhan Altınok

Hüseyin İlhan

MASİAD Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız