SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASİAD Kongresini Yaptı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği "olağanüstü" kongresini yaptı, başkan İbrahim Güngör (fotoğraftaki) oldu.. Bu arada Doğanşehir Ziraat Odası'nda olaylı kongreye polis müdahale etti..

MASİAD'DA OLAĞANÜSTÜ..
Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) olağanüstü genel kurulu dernek merkezinde yapıldı. Olağanüstü Genel kurulda eski başkanı Mehmet Ali Kavuk aday olmazken tek liste ile seçimlere gidildi.

55 üyesi bulunan MASİAD’da yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan İbrahim Güngör, Halil İbrahim Bingöl, Murat Gümüş, Gökhan Akçadağ, Zafer Kırçuval, Mustafa Güler, Ali Ünal Özcan, Kenan Kavuk ve Hamza Açıkgöz.

Göreve yeni seçilen yönetim kurulu pazartesi günü toplanarak görev bölümü yapacak.

DOĞANŞEHİR'DE..
Öte yandan Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'nde yapılan Ziraat Odası seçiminde mevcut başkan Abdurrahman Doğan güven tazeledi.

Doğanşehir Ziraat Odası'nın Meclis ve yönetim kurulu üyelikleri için seçim yapıldı. Seçimde Hasan Budak ile mevcut başkan Abdurrahman Doğan arasında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan tartışma polisin araya girmesiyle büyümeden önlendi.

Toplam 52 delegeden 50'sinin oy kullandığı seçimde Abdurrahman Doğan, 33 oy alarak tekrar başkanlığa seçildi. Oda meclisi de kendi aralarında toplanarak 7 kişilik yönetim kurulu üyesini seçti.

HEKİMHAN'DA..
Hekimhan Ziraat Odası'nın seçimi de oda binasında yapıldı. Toplam 76 delegeden 48'inin oy kullandığı seçimde yeniden aday olan Hacı Parmaksız, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Hekimhan Ziraat Odası Başkanı Hacı Parmaksız, ilçedeki çiftçilere hizmet için makine parkını genişleteceklerini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız