SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKF Kongre Yapacak

0
Güncellendi - 2017-08-23 04:35:22
MASKF Kongre Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) 14’vcü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirecek. Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Seyfullah Özdemir’in yeniden aday olacağı belirtildi.

MASKF, Olağan Genel Kurulu’nu 9 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirecek. Çoğunluk sağlanamaması halinde genel kurul 16 Eylül’de yapılacak.

MASKF’den yapılan açıklamada, “Federasyonumuzun 14. Olağan Genel Kurulu 09 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 13.00’de aşağıdaki gündemi görüşmek üzere Federasyon idare binamızda yapılacaktır. İlk toplantıda gerekli çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 16 Eylül 2017 Cumartesi günü aynı yer ve ayni saatte yapılacaktır” denildi.

“AMATÖRE HİZMET EDİYORUM”

1978 yılından bu yana amatörün içerisinde olduğunu ifade eden MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir (fotoğraftaki) teveccüh gösterilmesi halinde 3 yıl daha göreve talip olduğunu ifade etti.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı’nı 8 yıldır yaptığını hatırlatan Özdemir, “1978 yılında Malatya İdman Yurdu Kulübü’nde idarecilik yaptım. O günden bugüne amatör sporun çeşitli kademelerinde görev aldım ve amatöre hizmet ettim” dedi.

1980 yılında MASKF’de çeşitli görevler üstlendiğini kaydeden Özdemir, “3 dönemdir MASKF Başkanlığı görevini yürütüyorum. 9 Eylül’de Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. Arkadaşlarım teveccüh gösterirse 4’üncü dönemim olacak. Amatöre hizmet etmekten her zaman onur duruyorum. Görev verilirse bu hizmeti sürdüreceğim” ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kamil (6 yıl önce)
    Yeter artık amatör kulüpler bu kişiye gerekli dersi vermeli. Kulüplere taraflı şekilde yaklaşıp ayrımcılık yapan ASKF başkanına dur denilmeli.
    0
    0
    Yanıtla