SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKF Toplandı

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından üçüncü başkanlar toplantısı gerçekleştirildi. 
 
Toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Gençlik ve Spor Malatya İl Müdürü Sadi Fındıklı, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Dursun Cumali Sucu, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şube Başkanı Mesut Aslangiray, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya 2. Başkanı Muharrem Zeyno, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Müdürü Ahmet Yücel ve amatör spor kulüplerinin temsilcileri katıldı. 
Başkanlar Kurulu Toplantılarını geleneksel hale getirdiklerini söyleyen MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, "Bu toplantıları çok önemsiyoruz. Hem bir araya gelmek hem de sorun ve istekleri görüşmek adına bu toplantılarımızı sürdüreceğiz" dedi. 
 
Amatörün derdini bilirim diyen Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, "Bizde çok yaşadık. Profesyonellerle aramız pek fazla iyi değil. Profesyonel kulüpler çok talepte bulunurlar ama profesyonel spor kulüplerinin gelir kaynaklarına baktığımızda amatör spor kulüplerinin daha fazla hak sahibi olduğunu düşünüyoruz. Biz il müdürlüğü imkanlarımızın yüzde 90'ını amatör spor kulüplerine ayırıyoruz" diye konuştu. 
 
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Dursun Cumali Sucu yeni sezonun bütün kulüplere hayırlı olması temennisinde bulundu. 
 
Malatya'daki birlik ve beraberliğin önemli olduğunu belirten TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise, "Malum yeni sezon başlayacak. Yine maçlarda beraber olacağız ve yine heyecan yaşayacağız. Bu güzellikleri birlikte yaşarken, bizlerde sizlere hizmet edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi TFF ile Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak işlerimizi profesyonel yapıyoruz ama aslında takdir edilecek insanlar sizlersiniz. Tamamen fahri olarak bu ülke gençliğine hizmet ediyorsunuz. Bu anlamda bizlerde her zaman sizlerin yanındayız" ifadelerini kullandı. 
 
Toplantıda Futbol İl Temsilciği seçimi de yapıldı. Futbol İl Temsilciliği seçimine 7 yıldır bu görevde bulunan Kahraman Fırat dışında aday çıkmadı. Yapılan seçimde Fırat, yeniden Futbol İl Temsilciliği görevine seçildi. Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat yaptığı konuşmada, "Arkadaşlarımız tekrar bu göreve beni layık gördüler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerine layık olmaya çalışacağım. Daha başarılı ve güzel performans sergileyeceğimize inanıyorum" dedi.
 
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız