SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Araç Kiralama İhalesi Yaptı

0
Güncellendi - 2019-08-23 05:00:07
MASKİ Araç Kiralama İhalesi Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükeşehir  Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından, zorunlu ihtiyaç nedeniyle ihalesi iptal edilmeyen ve süreleri dolan araçlar için yeniden ihale açıldı.  Aralarında kazıcı-yükleyici, damperli kamyon, kanal temizleme, vidanjör, kamyonet, minibüs ve 4x4 pikap tiplerini kapsayan araçlar için 6 firma teklif verdi.

Büyükşehir Belediyesi yeni yönetimi tarafından, tasarruf gerekçesiyle yayınlanan belediye ve bağlı şirketlerinde kiralık olarak hizmet veren araçların ihalelerin iptal edildiği genelgesi kapsamı öncesi 400 civarında kiralık araçla hizmet veren MASKİ'de zaruri ihtiyaç nedeniyle kapsam dışında kalan ve hizmet süreleri dolan 86 araç için 3 kısım halinde ihale  yapıldı.

Ağustos ayı sonunda hizmet süreleri dolacak olan ve MASKİ Genel Müdürlüğü binasında 3 kısım halinde yapılan ihaleye katılanların teklifleri şöyle:

* Yaklaşık maliyeti 5 milyon 200 bin TL olan ve 9'u hafif ticari otomobil, 43'ü de hafif iş makinesi olmak üzere 52 aracı kapsayan 1. kısım ihaleye;

Göç-er taşımacılık: 6.355.200.00 TL,

Platform Turizm taşımacılık: 5.944.536.00 TL,

* Yaklaşık maliyeti 4 milyon 949 bin TL ve damperli kamyon, kanal temizleme ve vidanjör araç tiplerinin kapsayan 2.kısım ihaleye;

FHF Sos. Hiz.İnşaat Ltd.Şti: 4.844.212.00 TL,

Platform Taşımacılık: 5.150.000.00 TL,

* Yaklaşık maliyeti 13 milyon 851 bin TL olan ve loder kazıcı-yükleyici aracı kapsayan 3. kısım ihaleye;

Aksoyman Tekstil: 13.501.620.00 TL,

CYB Mühendislik: 12.786.586.00 TL,

FHF Sos. Hiz. İnşaat Ltd. : 10.116.326.00 TL,

Beyha Gıda İnşaat Ltd.: 11.364.540.00 TL.

Dosyalarda yapılacak incelemelerden ve ita amirinin onayından sonra ihale sonucunun taraflara bildirileceği belirtildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- malatyayorum.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Avsar bey (4 yıl önce)
    Maskiden hayir beklemesin vatandas ve personel cunku genel mudurun en yakinindaki adamlar hala dernegin adami hep yanlis yonlendiiriliyor sorgulamadan onun dediklerini yapiyor.ama boyle gitmez ya Gurkan baskan adim atar yada vatandasla personel adim attirtir. Yeter artik birakin personli borcu hizmet yapin kardesim hizmet . Bunuda kendiniz yapin baskasinin akliyla degil.Bu arada maskide ozel kalem muduru daire baskanlari genel mud. Yardimciları eve aracla gidiyor personelin ne sucu vardi. Hani adalet hani esitlik ne yazik bu yonetim bahsettiginin % 5 ni gerceklestirememistir.
    0
    0
    Yanıtla
  • SORUYORUZ?????????? (4 yıl önce)
    SORYORUZ İPTAL EDİLEN ARAÇLARIN KİRALAMA FİYATLARI NEKADARDI ŞİMDİKİLER KAÇ LİRA ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    başkan; koltuğun vermiş olduğu heyecan ve kin ile izleri bir birine karıştırdı borç meselesini açıklarken kendine yakışanı yapmayıp fevri davranarak, bir takım odalarında gazına gelerek mesnetsiz aslı olmayan iddialarda bulundu oysa kendine yakışan bir basın toplantısı düzenleyip 9 senelik ve 9 aylık borcu ayrı ayrı açıklaması olacaktı. bildiğim tek hakikat ise ne yaşattıysa aynısını yaşamadan ölmeyeceğimizdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MASKİ (4 yıl önce)
    Allahtan korkmaz kuldan utanmaz bazı idarecilerin olduğu bir kurum nasıl ilerler bayram öncesinde yapılan ünvan değişikliklerinde 15 yıllık belediye personellerini büro personeline layık gören üst kademe(yıllardır maskide eski adıyla sosta çalışmış ve halen çalışan biri) idareciler var,şelalecileri koruyan onların ünvanlarını düzelten genel müdüre çok yakın temsilciler var.Ünvanının düzeltilmesini isteyen gariban biri ise kendi adamları değilse Genel müdürümüzün takdiri diye gönderilenler var. güneşin altında çalışan adamı sayaç okuma personeli yaptılar adamlar bunalıma girdiler.Çok tepki olunca bazılarını düzelttiler.Görevden alınan şelaleciler birilerinin kanatları altında muhafaza ediliyorlar.Sayın başkanımız Selahattin Gürkan kapalı spor salonunda maaşlar eğitime göre düzenlenecek ve en az alan adam 2650 TL alacak dedi.İki durum söz konusu ya başkan yalan söylüyor ,yada başkan talimat verdi bu yönetim düzeltmeyerek emre itaatsizlik ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Hayırlı işler :)
    0
    0
    Yanıtla