SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ 'Bayat' İşler Bülteni!

0
Güncellendi - 2016-01-06 17:28:08
MASKİ 'Bayat' İşler Bülteni!
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ, kar-kışın tüm etki ve görüntüleriyle yaşandığı Malatya'da, yapılan bir işle ilgili haber bültenine eklediği ,"güneşli- ceketli" fotoğraflarla, adeta "bayat haber" kanıtını kendi elleriyle kamuoyuna sundu.

MASKİ'den 6 Ocak günü basın kuruluşlarına iletilen, güneşli bir hava, görüntülerdeki belediye başkanı Ahmet Çakır ve diğer kişilerin ceketli olduğu fotoğrafların eklendiği "bayat haber basın bülteni" şöyle:

"Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yeşilyurt İlçesi’nde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yaklaşık maliyeti 2.300.000 TL’yi bulan, 7.400 metrelik içmesuyu şebeke hattı döşeme çalışması ile 100 adet servis bağlantısı yapılıyor. Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “Çalışmalarımız Malatya genelinde devam ediyor. Özellikle Yeşilyurt İlçesi Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarı’nda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Mevcutta bulunan 6.500 metrelik PVC boruları, günümüzün şartlarına uygun, temiz ve dayanıklı, 100 yıllık ömrü olan, işletme giderleri bakımından daha ucuz, içmesuyu abonelerine kesintisiz hizmet verebilme imkanı sağlayan Duktil borular ile değişimini gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde başladığımız çalışmanın yaklaşık 5.000 metrelik kısmını tamamladık. Ayrıca 100 adet servis bağlantı çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz 7/24 her türlü hava şartlarına rağmen çalışmalarına devam ediyor. Amacımız, vatandaşlarımızın daha temiz ve kesintisiz bir şekilde içmesuyu kullanma imkanı sağlamak. Çalışmalarımız tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Dr. Özdemir: Yağmursuyu Drenaj Hatları Bir Şehrin Olmazsa Olmazıdır

Yeşilyurt İlçesi’nde yapılan yağmursuyu drenaj hattı çalışmaları hakkında da bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü Dr. Özdemir, 27.000 metrelik yeni hat döşeme çalışması, 190 adet parsel bacası yapımı, 200 adet muayene bacası yapımı, 670 adet yağmur ızgarası yerleştirme çalışması ile 450 adet baca yükseltme çalışmasının devam ettiğini belirtti. Yağmursuyu Drenaj Hattı’nın bir şehrin olmazsa olmazı olduğunu kaydeden Dr. Özdemir, “Ülkemizde düzenli bir yağmursuyu drenaj hattına sahip çok az yerleşim alanlarımız var. Bu sistemin yetersizliği yüzünden her yıl ülkemizde can kaybı ve büyük maddi zararlar yaşanmaktadır. MASKİ olarak Malatya’da bu çalışmalarımızı projelendirerek en iyisini yapacağız. Yeşilyurt İlçemizde yaklaşık 10 km²'lik alanda yapılan yağmursuyu drenaj hatlarını meteorolojik veriler değerlendirilerek projelendirildi. Sıkıntısız ve sorunsuz bir Malatya için çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi. "

malatyahaber.com- MASKİ Bülteni

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • bekir (8 yıl önce)
    sular battalgazide her gün kesilmekte.reklem yapacaklarına su getirsinler
    0
    0
    Yanıtla
  • kamil yurdakul (8 yıl önce)
    torpilin meskeni büyükşehir belediyesi nerdeyse kpss ile adam almanın sıfır olduğu bir belediyedir Malatya büyükşehir belediyesi torpilin varsa ilkokul mezunuda olsan masa başı çalışırsın...
    0
    0
    Yanıtla