SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'MASKİ Bugün Nerede?' Uygulaması

0
Güncellendi - 2018-11-08 03:28:00
'MASKİ Bugün Nerede?' Uygulaması
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün devam eden çalışmaları ve sahadaki ekipleri 'MASKİ Bu Gün Nerede’ uygulamasıyla online olarak takip edilebiliyor.

Gelişen teknolojileri takip ederek, vatandaşlarla olan iletişimini teknolojik alanda da sağlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, kullanıma sunulan E-MASKİ uygulamaları ile hizmet vermeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü web sitesi üzerinde bulunan ‘MASKİ Bu Gün Nerede’ uygulaması ile yürütülen saha faaliyetleri online olarak izlenebiliyor.

Devam eden yatırımlarla ilgili konum ve yatırım bilgilerinin paylaşıldığı uygulama ile saha faaliyetleri şeffaf ve izlenilebilir bir yapıda sunuluyor. Arıza ve bakım onarım ekiplerinin kullanmış olduğu mobil uygulama konumlarının ve ekip bilgilerinin paylaşıldığı uygulama ile ekipler 7/24 izlenebiliyor. Mevcutta devam eden 18 yatırımla ilgili 114 işin ve sahada faaliyet yürüten 88 saha ekibinin, harita üzerinde bilgilerinin sunulduğu uygulama vatandaşların erişimine açık olup web sitesi üzerinde bulunan “MASKİ Nerede” butonu ile de ulaşılabilmektedir. Fatura ödeme, endeks bildirimi, arıza bildirimi ve takibi gibi işlemlerin kolaylıkla yapılabildiği E-MASKİ uygulamaları vatandaşların işlemlerini elektronik ortamda gerçekleştirmesine olanak sağlıyor.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Yazılım gerek görsel, gerekse fonksiyonel açıdan son derece başarılı işletiliyor. Malatya’nın hangi noktasında çalışma yürütüldüğünü sistem sayesinde takip edebiliyoruz. Devam eden yatırımlarla ilgili konum ve yatırım bilgilerinin paylaşıldığı uygulama ile saha faaliyetleri şeffaf ve izlenilebilir bir yapıda sunuluyor. Arıza ve bakım onarım ekiplerinin kullanmış olduğu mobil uygulama konumlarının ve ekip bilgilerinin paylaşıldığı uygulama ile ekiplerimizi 7/24 izleyebiliyoruz. MASKİ Genel Müdürlüğü web sitesi üzerinde bulunan ‘MASKİ Bu Gün Nerede’ uygulaması ile yürütülen saha faaliyetlerini online olarak görülebiliyor” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız