SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Eskimalatya İçme Suyu Alt Yapısı Tamamlandı

0
Güncellendi - 2018-03-06 03:41:40
Eskimalatya İçme Suyu Alt Yapısı Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Battalgazi İlçesi Eskimalatya'da Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında maliyeti 7,9 milyon TL olan 27 kilometrelik hat çalışmasını tamamladı.

Malatya merkez ilçe ve mahallelerinde çalışmalarına devam eden MASKİ ekipleri tarafından Eski Malatya Mahallesi’nde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında maliyeti 7,9 milyon TL olan 27 kilometrelik hat çalışması bitirildi. Eskimalatya'da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Malatya’nın dört bir yanında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Eskimalatya'da 7,9 milyon TL maliyetinde 27 bin metrelik içmesuyu hattı çalışmalarımızı tamamladık. Bölgenin içmesuyu altyapısını garanti altına aldık. Dış müdahaleler olmadığı müddetçe altyapıdan kaynaklı sıkıntılar yaşanmayacak. Bir sokaktaki arızadan dolayı diğer mahallelerin suyu kesilmeyecek. Şebeke hattı çalışmalarımızda 100 yıl dayanıklı DUKTİL borular kullandık. Böylece kaptajdan kendi cazibesiyle gelen suyumuzu vatandaşlarımızın musluklarına aynı kaliteyle ulaştırıyoruz. Bunun yanı sıra 2 bin adet abone bağlantısı, 4 adet debimetre vana odası çalışmalarımızı tamamladık. Eskimalatya'da içmesuyu altyapısına dair tüm çalışmalar bitti. Bölgede şebekeden kaynaklı oluşan sıkıntıları çözüme kavuşturduk. Büyükşehir’e yakışır bir altyapı inşa etmek için Malatya merkez ve ilçelerde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Hedefimiz şehrin tamamının altyapısını MASKİ güvencesi altına almaktır” dedi.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız