SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MASKİ Neler Yapmış?

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:04:36
MASKİ Neler Yapmış?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü 2014 yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Beydağı Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya; MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ile MASKİ yöneticiler katıldı. 

MASKİ Genel Müdürü Özdemir, konuşmasında; "Biz bir aileyiz. Aile ise bir beden gibidir. Birlikte çok büyük işler başaracağız. Hizmetin en iyi şekliyle yürütülebilmesi için MASKİ bünyesinde çalışan herkes taşın altına elini koyacak. " dedi. 

Konuyla ilgili MASKİ tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı; 

Dr. Özgür Özdemir, başarılı ve akılda kalan hizmetlerin istişareler sonunda ortaya çıktığını vurgulayarak, MASKİ’nin 2014 yılında yaptığı faaliyetleri şu şekilde sıraladı.

“İçmesuyu şebeke döşeme çalışmaları: Malatya merkez ve ilçelerinde 82 bin 861 metre şebeke boru hattı döşendi.

Kanalizasyon hattı döşeme çalışmaları: Malatya merkez ve ilçelerinde 18 bin 477 metre kanalizasyon hattı döşendi.

Sondaj Çalışmaları: Malatya merkez ve ilçelerinde 114 noktada sondaj ve drenaj çalışması yapıldı.

Su Kalite Kontrol Laboratuarı: Modern laboratuarlarda düzenli bir şekilde su analizleri yapılıyor.

11 ilçe MASKİ şubesi kuruldu: Vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli bir hizmet vermek amacıyla tüm ilçelerde MASKİ şube şeflikleri kuruldu.

Gezici vezne: MASKİ Gezici Vezne, PTT ve tahsilat veznelerinin bulunmadığı mahallelerde vatandaşlara fatura ödemelerinde büyük kolaylık sağlamak amacıyla gezici vezne uygulaması başlattı. 

Alo 185 Çağrı Merkezi kuruldu: Malatya merkez ve 13 ilçenin tamamında yaşayan vatandaşlarımızın 7 gün 24 saat sorunlarını rahatlıkla iletebilmeleri için Alo185 Çağrı Merkezi kuruldu.

Araç filosuna 123 yeni araç takviye edildi: MASKİ Malatya’ya daha iyi, sorunsuz ve kaliteli bir hizmet vermek için 123 yeni iş makinesini araç filosuna kattı. 

Yeni hizmet binası yapılıyor: Yaklaşık 24 bin 500 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilen bina 6 katlı beş bloktan oluşuyor. Tamamen akıllı bina tekniği ile yapılan hizmet binasının yapımı hızla devam ediyor.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız